Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki pan się dobrze trzyma?

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Nie gram na padach więc na początek postanowiłem kupić jakiegoś tańszego pada do 30zł.

I ostatnio kupiłem pada takiego

http://allegro.pl/gamepad-pad-do-ps3-pc-wibracja-analog-usb-wibracja-i5023638804.html

Ale szybko się rozleciał.

I mam takie pytanie:

Czy taki pad dobrze się trzyma?

http://allegro.pl/5-kontroler-do-gier-pc-i-laptopa-game-pad-usb-hit-i5037465406.html

Bo ten co wcześniej link dałem dobrze się trzyma ale budowa dziadowska a ten link co dałem teraz to obudowa wygląda porządnie ale zaś on jest taki dziwny i nie wiem czy się go dobrze będzie trzymać?

Opublikowano

Sam kontroler wydaje się spełniać wymagania, źle wykonany nie jest. Do tego w razie jakichś usterek masz 12-sto miesięczną gwarancję, co świadczy jedynie o jako takiej rzetelności produktu. 

Patrząc również na komentarze sprzedającego wydaje się, że można go polecić. Sama jednak pada nie używałam, więc ciężko mi stwierdzić. 

Mimo wszystko cena wielka nie jest, więc można zaryzykować, a w razie błędów - oddać. 

~ ~

Opublikowano

Tylko właśnie martwię się, że z powodu grubszej, większej obudowy będzie się go źle trzymało, dlatego chciałem poznać opinie kogoś kto ma pada z taką obudową, ale dzięki za komentarze macie po + i jak ktoś ma taki pad niech się wypowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...