Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję porady.

Wczoraj kupiłem rękawicę złodzieja na 15 dni. Zrobiłem bodego, eq +9, i do m3. Do wbicia 20 lvl dropnął aż 1 fms. Poszedłem na dzikusy, wbity lvl 28 i nic ciekawego nie dropło- ba, drop jest słabszy niż bez rękawicy;s (żeby zapełnić całe eq potrzebowałem 1,5h)

Jakieś propozycje co mogę z tym fantem zrobić (chodzi o to żeby maksymalnie wykorzystać rękawicę)

Będą + i 5.

Opublikowano

Głównie chodzi mi o drop itemków- biżuterii, bony 1,5-2k hp;p Bo na to najtrudniej zarobić;d Gdzie najwięcej tego leci?

Opublikowano

Dużo butków dropi na ezotach więc tam próbuj, może trafisz coś z bonem ;)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

na dropa najlepszy mental . z eq +9 na 8 - 10 lvl bierzesz caly spot przekletych i w 1h z 4-5 fmsow dropiesz z rekawica .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Ja z tą rękawicą mentalem z eq +7/9 od 8 do 14 lvl wydropilem 3xfmsy 1xriba 2xkoziki i pełno jesionków a bez rękawicy od 8lvl do 20lvl 1x koziki :D

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Pomocnik
Opublikowano

Rękawica dropu nie daje Ci większej szansy na wydropienie itemu z bonem HP... Ona po prostu zwiększa szanse na to, że wogóle coś Ci dropnie. Czasem tego nie widać, no ale cóż, na tym polega Metin - wszystko jest losowe...

Opublikowano

to nie chodzi o lv.. ja na 5 lv chodziłem na mety bitwy i zero dropu... dopiero od 12 zaczelo cos leciec... ;|

Edit: nie zawsze mały lv = zajebiście

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Widac sie znacie :D "Rękawica działa po 2 dniach" :) a dmg zadajesz po 5godzinach ...

Robisz bodego 15 level nie więcej niż 18 i dochodzisz do gildii , później to już co wolisz ja osobiscie proponuje metiny 5-15 najlepsze miasto do tego to shinso m1 lub przeklęte , jinno m3 ewentualnie jeżeli chcesz szybciej drapnąć fmsa lub riba idziesz na ezo/besty na 15 fajnie też lecą kawałki klejnotów i inne ulepszacze

PAMIETAJ NIE WIECEJ NIŻ 15-18 lvl

Metiny 5-15 - KU, dużo itemków często bony hp itp.

M3 - Zółcie , skóry , fmsy/jesionki/riby/antyki i itemków full

M2 - Ulepszacze / marmury /itemki

Dolina - FMS/RIB/SHURIKEN+/ZLOTY KLUCZ/JELONKI oraz itemki

Opublikowano

@ Lif- ja wiem że nie powiększa szansy na itemz bonem do hp, ale im więcej tego dropi, mimowolnie szansa jest większa;]

Dziękuję za porady, temat można zamknąć;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...