Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wymiany skinami - tradeoffer

Luki930

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Założyłem tutaj temat żeby czegoś sensownego się dowiedzieć. Mam nadzieję, że ten topic jest zgodny z regulaminem. Jeżeli nie to najwyżej z nim do kosza.

Słuchajcie jak wiemy od jakiegoś czasu na steamie pojawiła się blokada na kupione skiny do csgo (7dni) i może dla przeciętnego Kowalskiego, to nic wielkiego, ale dla mnie jest to problem. Od bardzo dawna obstawiam spotkania drużyn w csgl i często mam sporo skinów o małej wartości w returnie. Powiedzmy od 1 do 1,5 euro i teraz pytanie czy istnieją serwisy, bądź grupy na steamie, gdzie można z automatu wymieniać się np. z botem skinami lub czy można wymienić sobie skiny o niskich wartościach na jakiś 1 o większej cenie? Pomijam handlowanie się na csgl i innych tego typu serwisach, bo to zabiera mnóstwo czasu na szukanie ludzi, a kupujący nie zawsze są zainteresowani takimi ofertami. Czy znacie sposoby na szybką sprzedaż skinów, a może istnieją jakieś sposoby na ominięcie limitu 7 dni?

Sam osobiście kiedyś korzystałem z grupy na steam: offersbot i mogłem przeglądać eq bota, a następnie robić z nim wymiany. Dawałem np 3 tanie skiny i wybierałem sobie z listy jakiś inny skin (oczywiście bot i tak na tym minimalnie zarabiał). Sposób był bardzo dobry, ale boty zostały zbanowane. Kolejnym sposobem jest strona csgoskins. Wpłacam 1 cenny skin i wymieniam sobie na 2 o mniejszej wartości, ale niestety sposób nie działa na skiny warte 1 euro, bądź mniej. Aktualnie zamierzam jeszcze na dniach sprawdzić stronę opskins, ale jestem do niej bardzo negatywnie nastawiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...