Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała pomoc.

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chcialbym abyscie troszke mnie nakierowali na czym obecnie powinienem sie skupic. Budowa budynkow, jezeli tak to jakich ??

Narazie robilem wojsko, troche sie jeszcze rekrutuje.

Daje wam ss wioski i wojsk ktore posiadam.

Co dalej robic ;p

wiocha.bmp

wojo.bmp

Opublikowano

Woja dociągnij do równych liczb. Np. 120 lk 220 topora, podziel wszystko przez 10 lub 20 wykup asystent farmera i wklep tyle ile Ci wyjdzie w szablony i wysyłaj. Wojska masz w sam raz, ale zrób 150/150 pik,miecza. Ale eko to masakra ;d wbijaj je na 15, czyść wioski obok sb, bo jak urosną w siłe to niepotrzebne straty będą. Masz sporo PP. Jeśli na Twoim świecie można wymieniać surki na PP to wydaj ich trochę. Jeśli farmisz 50k surków dziennie to wydaj 100pp na surki i zaoszczędzisz 2 dni. Kup konto premium i staraj się aby ratusz, koszary, stajnia chodziły 24/7 i wojsko stało w wiosce tak krótko jak to tylko możliwe :)

Opublikowano

ja eko powyżej 3 poziomu buduję dopiero 4/5 dnia wcześniej sie nie opłaca więcej wyfarmisz ryckiem i pikami kiedy inni mają 150/200 punktów ja stawiam stajnię i powoli robię LK dopiero puźniej można bawić się w budowę eko i to zawsze z złomem +2 w stounku do reszty 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...