Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca wakacyjna w mcdonalds.

x Lee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W te wakacje mam zamiar sobie trochę dorobić, jako że jestem raczej z miasta to zbiory odpadaja, i pomyślałem nad tym mc, pracował tam już ktoś z was tam? Ile można dostać miesięczne? Trudno tam sie dostać? Mam 17 lat jak coś. Pozdroo

Opublikowano

Praca w McDonalds to nie taka prosta sprawa. Dostają ją tylko wybitni ludzie. Na początku trzeba przejść testy sprawnościowe, np. żeby po ewentualnym upadku kurczaka szybko go podnieść z ziemi. Składa się on z biegu przełajowego na 5 km, skoku przez kozła, rzutu do kosza (8/10 piłek trafionych musi być), pompek, przysiadów i podciągania na drążku (15 powtórzeń non-stop w każdym z tych przypadków). Później musisz zdać test z biologii, zakres tematów to układ pokarmowy, żywność i witaminy. Na końcu trzeba dołączyć zaświadczenie od psychologa o zdolności do wykonywania zawodu, portret psychologiczny i analize behawiorystyczną. Płaca jest w okolicach 4000-5000 netto miesięcznie na pół etatu, wiem bo sam tam pracowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...