Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po ile energii 1, 5, 10, 100

rumcais

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ile Energi najlepiej pakować we wrota ? Po 1, 5, 10, 100?

wedlug mnie najlepiej klikac po 1 ale zawsze klikam po 5 bo chce szybciej wrota zlozyc :D

Opublikowano

Nie ma chyba żadnego przepisu-poprostu to jest losowe ale klikanie po 1 lub 5 sprawia mi przyjemność :D

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Nie ma chyba żadnego przepisu-poprostu to jest losowe ale klikanie po 1 lub 5 sprawia mi przyjemność :D

ale wiesz niby nie ma roznicy ale zawsze jak po 100 klikalem to kicha byla :D wypadlo np9 czesci a jak klikalem po 5 lub po 1 to wpadalo 15-20 czesci :D 

Opublikowano

Wczoraj wyklikalem 1300 Energi klikając po 100 i mam 106/111 części po ile teraz klikać? Bo wydaje mi się ze po 5 jak myślicie?

Opublikowano

Na początku po 100 - jak jesteś za połową to już po 10 lub 5, pod sam koniec po 1.

Są na forum gry statystyki graczy, jak wychodzi składanie poszczególnych wrót w zależności od przeznaczonych energii ... poszukaj.

Opublikowano

Nie ma różnicy po ile będziesz klikał. Ja klikam po 10 zawsze i tak.

ty mozesz akurat mowic o tym czy jest roznica czy jej nie ma ...

Opublikowano

Mam teraz zete 76/111 a dostałem 3 części z 4 Energi, bez multi klikając po 1 xD. Zazwyczaj składam 5 kliknięć po 100, potem 10 - jak wpadnie multi to przyłączam na 1 i z multi, potem 5,10 znowu 1 z multi i takie mieszanie, zazwyczaj do 1500 Energi się mieszcze. Najtaniej złożyłem 2 pierwsze: 1200 i 1300 energii

Opublikowano

Mam teraz zete 76/111 a dostałem 3 części z 4 Energi, bez multi klikając po 1 xD. Zazwyczaj składam 5 kliknięć po 100, potem 10 - jak wpadnie multi to przyłączam na 1 i z multi, potem 5,10 znowu 1 z multi i takie mieszanie, zazwyczaj do 1500 Energi się mieszcze. Najtaniej złożyłem 2 pierwsze: 1200 i 1300 energii

ja tez jak skladalem zety to zazwyczaj w 1500 sie miescilem 

Opublikowano

Pewnie ci braknie 1 części Hehe. Aha: mój sposób na robienie zet to... Składanie ich powoli! Zety, które składam na spokojnie w tydzień dały mi 5 havo na 6 zet, ta jedna została złożona w 1 dzień. Przypadek? Nie sądzę

Opublikowano

Mam juz 1500 Energi i chciałbym złożyć zetke za to po ile klikać żebym zlozyl ?

klikaj po 5 energij tak najlepiej i multi uzywaj odrazu albo wyczaj jak kociolek daje bo nieraz daje z przerwa jednego rolniecia i potem wchodzi a czasem odrazu to juz musisz sam obczaic ale najlepiej jest klikac po 5 eng .

Opublikowano

Zlozylem za 1350 Energi klikjac po 5 i juz ja zrobiłem havoka brak !! BP złodzieje na 17zrobionych zet 2 havoki -,- juz nie robię zet teraz tylko kappy

Opublikowano

Zlozylem za 1350 Energi klikjac po 5 i juz ja zrobiłem havoka brak !! BP złodzieje na 17zrobionych zet 2 havoki -,- juz nie robię zet teraz tylko kappy

ja tez na poczatku chcialem robic havocki bo myslalem ze lepsze sa i przy okazji konto rozwinac przez zety bo i bialka i cdd szko tez i klucze mozna bylo cos trafic z nich :D ale robilem cos okolo 30 zet by miec komplekt a potem kappy robilem to wiesz za kazdym razem lf4 albo herec :P ale teraz jakbym mial wybor co do kompletowania hercow a havockow to wybralbym herculesy .

Opublikowano

Cześć,

U mnie jak wybierałem po 10 energii lub po 5, to wtedy otrzymywałem prawie za każdym razem po dwie części do wrót i inne bajery tj. nanoposzycie, itp.

Pozdrawiam,

S-C-P-D

Opublikowano

Ja praktycznie zete robię co 5 dni bo z zety dostaje 50k uri z alienami do tego zbieram do 100k i później 500energi i zetka :D

Opublikowano

Piłeczka z podwajaczem i z 35 piłek gdy zbierzesz co najmniej po 1 skrzynce to masz 35k sabu, 10k uri i 700 energii :D ale tak jak wcześniej pisałem, im wolniej składasz tym większe szanse na havo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uzbieraj z 300 energii i klikaj. Multiplikatora używaj tak gdzieś mniej więcej 3x, mi wtedy dropiło po kilka części do zety. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...