Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry mi pójdą na tym sprzęcie?

DraXinaPal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jako iż mam nową kartę chciałbym się zapytać co pójdzie mi na tym komputerze :

Specyfikacja :

Ram : 8 Gb

Procesor : Amd Phenom II x2 550 processor 3.72 ghz

Karta : ASUS GTX 750 2 GB

Windows 8.1 Pro PL

Mam pytanie na jakich ustawieniach pogram w cs go , bf4 ,bf3, Call of duty black ops 2

Czy będę mógł streamować lola w full hd

Mam upload 24 mb a download 80mb

Czy pójdzie mi outlast na full ustawieniach bez ścinek przy nagrywaniu ?

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Opublikowano

Kupiłeś padło, więc zamiana minimum na Phenka II x4 (zależy od MOBO, być może nie będzie to opłacalne) do 200zł i najlepiej OC. Chłodzenie np. Fortis wystarczy. 

Opublikowano

Umiecie czytać ze zrozumieniem ?? nie chcę nic zmieniać nie wyraziłem się w temacie że chce coś zmieniać 

Zapytałem się normalnie czy mi te gry pójdą a wy piepszycie o czymś innym nie na temat.. 

Tym 2 panom podziękuje 

Czekam na opinie użytkowników którzy umieją czytać ^.^

Opublikowano

Nwm. dokładnie na jakich ustawieniach pograsz w owe gry, ale spokojnie w nie pograsz w rozdzielczości FullHD a ustawienia to już sam będziesz musiał dobrać tak, żeby mieć stabilne fps'y. Ile masz fps'ów w lolu ? upload nadaję się do streamowania w FullHd.

Opublikowano

tak chce streamować na tym monitorze :D

Opublikowano

Umiecie czytać ze zrozumieniem ?? nie chcę nic zmieniać nie wyraziłem się w temacie że chce coś zmieniać 

Zapytałem się normalnie czy mi te gry pójdą a wy piepszycie o czymś innym nie na temat.. 

Tym 2 panom podziękuje 

Czekam na opinie użytkowników którzy umieją czytać ^.^

A skąd mamy wiedzieć, co pójdzie ? Sprawdź samemu.  

A, nie ma za co ;)

Opublikowano

­

Na jednym monitorze i to 16/15/17 calowym chcesz streamować?!?? 

W te gry pograsz na ultra a w bf4 na wysokich

To żeś poszalał z tym ustawieniami.

Miałem ten procesor tak samo podkręcony. Grafika 6770, ale BF3 spadki do 20FPS na średnich, BF4 kolega ma G860 Intela w dodatku i nie mógł wyciągnąć 60FPS średnich.

Wszystkie gry, które wymieniłeś kładą gruby nacisk na procesor i wymagają 4 rdzenii, a ten tu jest już po prostu przestarzały. i3 370m 2rdzeniowe/4 wątkowe w moim laptopie jest już mocniejsze od tego procka.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...