Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# i jego załoga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Model Płatny L# był dyskutowany już w tamtym roku, także wydaje mi się powinieneś opanować emocje.

Opublikowano

och ziomek takim tematem muszę Cię zreportować o rozpoczencie flamewaru XDDDDDDD a tak na serio to płatny #L nie jest problemem, tylko to że niektórym osobą sączył się fun z jego działalności i przekonanie że mogli by mieć hajsy spore za to i TYLE xD 

SoFarGone.jpg

Opublikowano

wpiszcie na epvp nick soniice to wasz joduska i poczytajcie ile ludzi wyc***al na gruby hajs.

bedzie platny bo studencik potrzebuje kasy(20 lat jodus) a jakies 15 latki lataja i liza mu c***a beka.

Opublikowano

ja powiem tak, zapłacić za l# mogę, ale jak ich update dalej tak bedą wyglądać to chyba nie bedzie miało to sensu bo zapłacisz za miesiac, z czego co 2 tygodnie masz update a po nich l# może nie działać tydzień więc gry zostają tylko 2 tygodnie więc sam nie wiem <D<D<D<D<<DDD

Opublikowano

Jakoś mi się nie wydaje, aby L# był płatny szybko, może za 2 - 3 miesiące tak, ale wtedy większość wróci do BoLa, tam było 80% na to, że bana nie dostaniesz po roku używania, a L# i jego joduska (nie tylko) wkopali użytkowników w wielkie bagno, nie jedne platyny i goldy (chodzi mi o te wbite za pomocą skryptów) straciły konta na "free cheatach", stwierdzili, że nie warto i poszli grać na free bolu z crackiem albo zapłacili za Vipa. Czekam tylko na kolejny wyciek ID i haseł od joduski, pewnie teraz na PW ma spam od Riotu o ceny :D

Opublikowano

ale wy placzecie bol jest za free sa craki nie mowiac o crakach do platnych skryptow. Jedyna przewaga L jest to ze jest darmowa bedzie platna nikt nie bedzie placil nie mowiac ze ci ktorzy pisza skrypty do postaci beda dalej to robic zeby zarabialy szwaby 

Opublikowano

ale wy placzecie bol jest za free sa craki nie mowiac o crakach do

platnych skryptow. Jedyna przewaga L jest to ze jest darmowa bedzie platna nikt nie bedzie placil nie mowiac ze ci ktorzy pisza skrypty do postaci beda dalej to robic zeby zarabialy szwaby

ja mam paid bola i jest o wiele gorszy od sharpa

qxw0er.jpg

Opublikowano

ja tam roznicy nie widze zbytniej w bolu przynajmniej szybko wychodza aktualizacje i admini ogarnieci a w L to jakas kpina bedzie platne to bedzie wyjeb w to mam stac mnie i na bola i na L pytanie co bedzie lepsze jako platne

Opublikowano

Ale tutaj chodzi o pieniądze, jodu jest swiadom że zrobił coś co może pełną parą konkurować z długo siedzącym na rynku już BoL'em a nawet coś lepszego, dlatego wprowadza prawdopodobnie płatnosc, ale dużo osób też nie kupi z racji ostatniego banwave, glupotą placic za bana.

Opublikowano

Też tak mowiłem :D to kwestia przyzwyczajenia. Mam Vipa kupionego + cracked paid skrypty ustawiłem pod sb ( lane clear v harras c i last hits x) + nowe dancing shoes evade i dobrze mi się gra :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

jak nie umiesz uzywac to tak jest, jakos marcoly gnoil d1 z bolem i nie plakal.

LUDZIE TO SA CALY CZAS TE SAME SKRYPTY JEDNE W LUA DRUGIE W C# ALE NICZYM SIE NIE ROZNIA Q_Q

jodus leci w c***a as usual.

Opublikowano

jak nie umiesz uzywac to tak jest, jakos marcoly gnoil d1 z bolem i nie plakal.

LUDZIE TO SA CALY CZAS TE SAME SKRYPTY JEDNE W LUA DRUGIE W C# ALE NICZYM SIE NIE ROZNIA Q_Q

jodus leci w c***a as usual.

zanim cos powiesz wykup najpierw po drugie około 9 miesięcy temu bol to był miazga teraz spadła jakość nawet na forum bola tak mówią

qxw0er.jpg

Opublikowano

zanim cos powiesz wykup najpierw po drugie około 9 miesięcy temu bol to był miazga teraz spadła jakość nawet na forum bola tak mówią

przeciez mialem to wykupione, znam tam kilka osob, i mi tu nie pierdol.

czemu jest tak duzo ludzi na sharpie? bo dzieciaczki przylecialy bo zly spudg00000000000r dal 30zl per month

Opublikowano

Bo część devów  i duża liczba userów poszła na L#, bo darmowy i skrypty również nie były złej jakości.

Opublikowano

przeciez mialem to wykupione, znam tam kilka osob, i mi tu nie pierdol.

czemu jest tak duzo ludzi na sharpie? bo dzieciaczki przylecialy bo zly spudg00000000000r dal 30zl per month

nie bo k***a sharp jest lepszy polowa skryptów jest broken

qxw0er.jpg

Opublikowano

testowalem dzisiajkilka platnych skryptow z bola i niestety musze przyznac, ze bija na głowe te od sharpa;/ skoro mowisz o spadku jakosci nie mam pytan jak musialo sie wymiatac kilka miesiecy temu ;o

Opublikowano

Żeby płacić za formatowanie dysku,phi.

@AntyWarn

l# still > bol

i tak zapalce za paid

To jest śmieszne, i te tłumaczenia, że hacked github. omg

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...