Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

design 7% dmg

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem eic. Mam desigh vanquisher dla mmo + 7% dmg. Czy ten bonus dziala tylko na vru czy normalnie na mmo i vru? Prosze o szybka odpowiedzz

Opublikowano

Design vanquisher zadaje 7% więcej dmg w każdej firmie, jesteś eic to dodaje Ci te 7%, nie zalicza jedynie % bonusu do eventu który się już skończył, będzie pewnie za kilka miesięcy. Mi najbardziej podoba się właśnie vanquisher (czerwony) i nawet jak mam konto na vru mogę kupić czerwonego.

Opublikowano

Czyli skonczyl sie event, to design nie dziala? Bo wlasnie wczoraj robilem test dmg i walilem znaczaca wiecej z enfrocera jak z  vanquishera

Opublikowano

Czyli skonczyl sie event, to design nie dziala? Bo wlasnie wczoraj robilem test dmg i walilem znaczaca wiecej z enfrocera jak z  vanquishera

dziala tylko na wrogie firmy jak masz niebieskiego designa to nawet jak masz wojne z eic to nie bedzie go mocniej bilo tylko mmo i vru dostaje od ciebei o te 7% wiecej calkiem sporo

Opublikowano

Problem z tym dresem jest, jak gracz z wrogiej firmy ma sojusz z klanem z naszej firmy.

Wtedy obcą firmę bijesz +7%, ale już gracza ze swojej firmy 0%.

Jestem np. w MMO.

Dość często biję np. Vru na ich mapach, znajduję gracza z Eic i go atakuję, a tu nagle podlatuje gracz z MMo i mnie bije - są w grupie i też na wylocie.

Wtedy tego brakującego % bardzo brakuje przy walce z dwoma lub kilkoma statkami.

Dlatego ja osobiście wolę z 5% bić wszystkich.

Opublikowano

Problem z tym dresem jest, jak gracz z wrogiej firmy ma sojusz z klanem z naszej firmy.

Wtedy obcą firmę bijesz +7%, ale już gracza ze swojej firmy 0%.

Jestem np. w MMO.

Dość często biję np. Vru na ich mapach, znajduję gracza z Eic i go atakuję, a tu nagle podlatuje gracz z MMo i mnie bije - są w grupie i też na wylocie.

Wtedy tego brakującego % bardzo brakuje przy walce z dwoma lub kilkoma statkami.

Dlatego ja osobiście wolę z 5% bić wszystkich.

ta prosta sprawa ten design jest fajny by sobie polatac kilka godzinek poswirowac cos ale na dluzsza mete wolalbym miec juz zwyklego enforcera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...