Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Estavia.pl

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie doszukałem się więc:

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

Czas do jutra do 10.

Opublikowano

Co do prezentacji, administrator wom2 udostępnił .psd

Dowód:

Hi everyone,
Since we have a new presentation now for our server, we are releasing the old one's Photoshop data file in case anybody wants to use it.

Te pliki nie mają nic wspólnego z serwerem lastivia.

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie, jest troszkę nowości odświeżone teksturki, nie nawalone pełno jakiś syfów. taki stary metin z odrobiną świeżości czyli coś czego szukałem. Zagram.

😅

Opublikowano

W jednym z pierwszych zdań napisałeś coś o ravi i automatyczne wrogie nastawienie do serwera mi się włączyło, nie wiem czemu :D
A co do serwera, jest tu coś, czego nie ma na innych serwerach?, coś ciekawego co może mnie zainteresować?, nic takiego nie widze.
Kto jest w administracji, bo jeszcze niedodane?
Jak z reklamą serwera?, Neutralnie podchodzę do tego projektu, może się wam uda, powodzenia.

Opublikowano

Moze zaczniemy od tego że mamy autorskie pliki i wszystko powstaje przez nas, nie z gotowców. To zdanie z ravią jest tylko po to żeby porównać doświadczenie.

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Moze zaczniemy od tego że mamy autorskie pliki i wszystko powstaje przez nas, nie z gotowców. To zdanie z ravią jest tylko po to żeby porównać doświadczenie.

Mógłbyś powiedzieć/pokazać co powstało przez was? ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

System wierzchowców/petów/zmiana skyboxów w zależności od pory dnia/alternatywny ekwipunek/wszystkie questy oprócz biologa/wiele modyfikacji i usprawnień klienta i wiele innych rzeczy. Może i te wymienione systemy były gdzieś udostępnione tylko że u nas były tworzone od 0 i wyglądają zupełnie inaczej jeśli popatrzysz na zasadę działania od strony technicznej. W miarę czasu będę tworzył więcej autorskich rzeczy na serwer których jeszcze nie było.

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Jak z koniem bojowym co ile sie czyta medale konne najlepiej co 30 minZmianki i wzmocnienia ? Bronie 65 i 75 gdzie dropio tarcze 61 eq z lez ebony jak z ulepszaczami drop perelek dodasz wierzcha na 2 lub3 h

Opublikowano

Medale czyta się bez limitu czasowego, zmianki i dodania z każdego moba bez 6/7. Bronie 65/75 szkaty i atlantyda. Ulepszacze jak na pl z tą różnicą że szansa na drop jest 4x zwiększona.

ESTAVIA.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...