Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia Meczy w Platynie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już jakiś czas temu wszedłem do platyny, ale takich gierek jak ta to dawno nie miałem. Cała drużyna nic nie robiła, ale mimo tego jakoś dawałem radę, a zresztą sami zobaczcie:

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/1124545609/42366012?tab=stats

Cho'gathem solo można spokojnie "karować" gierki, lecz w late game bez drużyny nic się nie ugra ;]

Nie wiedziałem, że takie trolle jak ten Talon, czy nidale można jeszcze tutaj spotkać ^^

Od razu zaznaczę, że to nie jest wyżalanie się, a tylko chciałem pokazać Wam jak można łatwo grę przegrać (wiem, że jest wiele takich, lecz chciałem się pochwalić swoją)

Ich nexus miał 300 hp, zabili mnie i gra przegrana ;]

Jako, iż byłem Offtankiem to i tak miałem najwięcej DMG w tej grze, co mnie bardzo zdziwiło.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Pomocnik
Opublikowano

Cho'Gath w late game siekać z milion z ulta jakimś papierkom B) W sumie, jak dobrze grasz to wyjdziesz tak czy siak, takie teamy się zdarzają.

Opublikowano

Cho'Gath w late game siekać z milion z ulta jakimś papierkom B) W sumie, jak dobrze grasz to wyjdziesz tak czy siak, takie teamy się zdarzają.

Jeszcze wbijając się do platyny grałem mida, ale postanowiłem się przebranżowić na topa/jungle.

Wydaje mi się, że grając ciągle mida już dawno bym był w d5 przynajmniej ;] (To tylko takie moje przypuszczenia)

beznazwy2sj.jpg

screLy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...