Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z kupnem laptopa do gier

dzimi36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić laptopa do gier, aktualnie posiadam hp'ka pavilion g7 (nie do gier). Mam plan, aby do  czerwca sprzedać mój "szajs", kupić jakiegoś laptopa do gier i aby kosztował do/lekko ponad 3000 zł chciałbym, aby lol na najwyższych ustawieniach działał na około 80 fps i żeby cs go chodził płynnie na wysokich ustawieniach graficznych. Bardzo mi zależy, aby laptop był z firmy MSI. Dziękuje za przeczytanie, czekam na pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli chodzi o MSI to takim najtańszym sensownym wyborem byłby MSI GE60 z i5 i GTX850 (GDDR5) - tutaj dobre wykonanie, matowa matryca FHD bardzo dobrej jakości, podświetlana klawiatura steelseries.

Spokojnie pograsz w wyżej wymienione gry na full detalach komfortowo.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Jeśli chodzi o MSI to takim najtańszym sensownym wyborem byłby MSI GE60 z i5 i GTX850 (GDDR5) - tutaj dobre wykonanie, matowa matryca FHD bardzo dobrej jakości, podświetlana klawiatura steelseries.

Spokojnie pograsz w wyżej wymienione gry na full detalach komfortowo.

Dziękuje o takie coś właśnie mi chodziło :3

Opublikowano

Jesli masz brać MSI to lepiej dołożyc do tego modele MSi GE60 z i5 i GTX860m Matryca FULL HD PLS dobrej jakości. mocniejsza grafika, podświetlana klawiatura, aluminiowa obudowa, miejsce na dysk SSD msata.

Wydajniejszy będzie Lenovo y50-70 z i5  i GTX860m. No i jest tańszy, posiada podswietlana klawiature, ładny wygląd, głośniki JBL.

Ewentualnie masz jeszcze Acer vn7-591g z i5 i GTX860m Matryca HD. podśwetlana klawiatura, miejsce na dysk SSD m2, dobre wykonanie. - będzie lepszy od Lenovo a od MSI juz nie wspomne :) + Nie masz żadnych problemów z throttlingiem.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Jesli masz brać MSI to lepiej dołożyc do tego modele MSi GE60 z i5 i GTX860m Matryca FULL HD PLS dobrej jakości. mocniejsza grafika, podświetlana klawiatura, aluminiowa obudowa, miejsce na dysk SSD msata.

Wydajniejszy będzie Lenovo y50-70 z i5  i GTX860m. No i jest tańszy, posiada podswietlana klawiature, ładny wygląd, głośniki JBL.

Ewentualnie masz jeszcze Acer vn7-591g z i5 i GTX860m Matryca HD. podśwetlana klawiatura, miejsce na dysk SSD m2, dobre wykonanie. - będzie lepszy od Lenovo a od MSI juz nie wspomne :) + Nie masz żadnych problemów z throttlingiem.

również dziękuje Lenovo najbardziej mnie zaciekawił z wszystkich ale mi chodzi, aby była największa wydajność 

Opublikowano

No to Lenovo ma największa wydajnośc bo GTX860m :)

Opublikowano

Pamietaj ze lepiej zamówić internetowo nawet jesli odbierasz osobiscie ale zamówiłes interneto masz zwrot do 14 dni :)

Opublikowano

Po pierwsze 16 gb ram to totalna poyłka nie wykorzystasz tego szkoda kasy...

Po drugie nie wiem dokładnie ile będziesz miał tam FPS ale pograsz komfortowo.

Tutaj masz Lenovo y50-70 z i5 i GTX860m z 8gb ram i wiecej nie ma co pchac. Sprawdzony sklep i teraz w promocji 3100 kosztuje a tutaj masz za 3000 zł.

Opublikowano

Myśle, że temat do zamknięcia w czerwcu na pewno się odezwę jeszcze w jakiejś sprawie. Wielkie dzięki Gajwer i high five oczywiście ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...