Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Diss] - Niewyspany Vs benek0708.

Niewyspany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@FanArt

Myślisz, że na jakieś tandetne forum będę wrzucał coś lepszego? I tak się powinniście się cieszyć, że ktoś tu w ogóle rzuca grami słownymi i porównaniami gdzie 3/4 forum nie wie nawet co to rym niedokładny. Kilku ogarnia, a reszta napierdala w klawiaturę byle się rymowało mając linijki jak EKG u nadciśnieniowca - od pięciu sylab do dwudziestu w jednej szesnastce.

Ps. O ile pamiętam, Ty mieściłeś się akurat w tych 3/4, nara.

Zluzuj poślady dzieciak, nie moja wina że tworzysz c**jnie. Po za tym skończ gwiazdorzyć bo próbujesz zaimponować swoją wyimaginowaną wiedzą na temat rymów.

Dałeś tekst to zamknij pizdę i daj innym oceniać. A jak nie to wypierdalaj, Proste.

A tak po za nawiasem, 3/4 tego forum co "nie wiedzą co to są rymy niedokładne" zjada cię jednym wersem. Na c**j drążyć temat

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Zluzuj poślady dzieciak, nie moja wina że tworzysz c**jnie. Po za tym skończ gwiazdorzyć bo próbujesz zaimponować swoją wyimaginowaną wiedzą na temat rymów.

Dałeś tekst to zamknij pizdę i daj innym oceniać. A jak nie to wypierdalaj, Proste.

A tak po za nawiasem, 3/4 tego forum co "nie wiedzą co to są rymy niedokładne" zjada cię jednym wersem. Na c**j drążyć temat

HJAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA

FAJNIE, ŻE WSZYSCY JESTEŚCIE TAKIE KOZAKI W POSTACH, TEMAT ZAŁÓŻ I MU POKAŻ CO TO POJAZD ALBO CHOCIAŻ WYMIEŃ OSOBY (CHOCIAŻ 5) KTÓRE ZJE GO (A PRZY OKAZJI MNIE - BO WYJDZIE ŻE LIŻE TEMU ŚMIECIOWI xD DUPE) JEDNYM WERSEM.

ZAPRASZAM SERDECZNIE.

PS.

TYLKO DAJ MI TYLE PROCENT, ŻEBY PERM NIE WYSZEDŁ, BO ZNOWU BĘDĘ MUSIAŁ PISAĆ Z KONTA MAMY, A TEGO NIE LUBIĘ.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

@FanArt

Kolejna łajza się coś pruje. Poprzednik tak kozaczył, przyszło co do czego, boi się pojedynek przyjąć. Chcesz mi coś przekazać to ZAPIERDALAJ robić temat a nie prujesz się do mnie tylko w moim pojedynku. Kładziesz lepsze wersy? ( HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH no k***a, nie sądzę) to k***a to udowodnij. I będę k***a kozaczył, bo mogę. Wygraj chociaż 1/10 pojedynków co ja  nie przywołując do tematu kolesi jak dawniej to pogadamy, a na razie albo stul ryj, albo zrób to co napisałem wyżej.

Bez pozdrowień.

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

*Głos na @benka, wiadomo za co (DLA DEBILI TYPU NAKOU NAPIŻE TYLKO RZE ZA TO RZE JEGO TEGZD JEZ LEPRZY).

*Dyskusja - Ja p******e... Każdy z was spina majty a prujecie się o to do siebie.  

@FanArt 3/4 forum jest tak słabe jak ty.

@Benek zachowujesz się jak największa pizda na tym forum (nakou)... Raczej wszystkich tu jebie to ile masz wygranych tu pojedynków (może poza niewyspanym) i zrozum że gwiazdą to możesz być co najwyżej przed lustrem. Tekst, że na to forum nie będziesz wrzucał swoich najlepszych linii to po prostu rozkurw. Serio, zaśmiane. 

@Niewyspany: Majken, Hajda, Remover, #, Ja - spokojnie można go odjebać... A co do ciebie to nie tłumacz się bo raczej, że liżesz dupsko wszystkiemu co tu coś reprezentuje i trzyma poziom. 

P.S mam nadzieje że dostane beka w AT...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...