Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metin2.PL

BayernGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewny problem od pobrania PL'a. Nigdy wcześniej on nie występował w moim przypadku. Chodzi mi o to że gram sobie w Metina przy 2 odpalonych kontach i expiąc albo grając mam +40 FPS. Jak expię albo biję metka to mam 25/30 bo mam laptopa ale ma dość dobre bebechy (intel 2x2.4, 4gb ram, 1gb grafiki nividi) BF 3 chodzi mi płynnie na średnich więc zastanawia mnie to że mam lagi w metinie..

No i mam te 30 FPS + i nagle spadają mi fpsy do około 10 a dzisiaj w m1 na kanale handlowym do 0 !  i muszę poczekać kilka minut aż fpsy wrócą do normy. Laptop jest świeżo po formacie, rejestr wyczyszczony, nie wiem co jeszcze może powodować takie spadki płynności. Dodam że grając na PandoraMT2 mogłem mieć 3 odpalone metki w V2 przy rozdziałce 1280x720 i nie miałem żadnych lagów a na PL 3 kont nie jestem w stanie odpalić bo mam po 5 fps. Proszę o pomoc, będę wdzięczny.

Opublikowano

A na pandorze masz teraz tak samo?

Nie na pandorze mogłem grać na 3 metkach 1280x720 i nie było żadnych lagów. Dopiero na PL mam ten problem.

Opublikowano

Tez mam ten sam przypadek.

wiesz nie wiem jakiego Ty masz laptopa ja mam za ponad 3000zł i mówię że BF3 mi chodzi na średnich bez żadnych problemów a Metiny się tną jak emo w okresie dojrzewania..

Opublikowano

Wiesz cena ceną ale może słaby procesor albo łącze,i podpowoem ze wasz problem występuje gdyż zapewne macie dwa okna metina włączone a zminimalizujcie jedno a trakcie drugim Łagów nie powinno juz być.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wiesz cena ceną ale może słaby procesor albo łącze,i podpowoem ze wasz problem występuje gdyż zapewne macie dwa okna metina włączone a zminimalizujcie jedno a trakcie drugim Łagów nie powinno juz być.

Komp jest dobry skoro jest 50 FPS expiąc w V1 ;). A te spadki to są tak jak mówisz przy minimalizowaniu metina ale nie zawsze. często nawet jak jeden jest na pasku przez 10 min to na drugim spadają fpsy do 10.

Opublikowano

Komp jest dobry skoro jest 50 FPS expiąc w V1 ;). A te spadki to są tak jak mówisz przy minimalizowaniu metina ale nie zawsze. często nawet jak jeden jest na pasku przez 10 min to na drugim spadają fpsy do 10.

Ale mi chodziło odnośnie że powiedzmy grasz w okienku o maksymalnej rozdzielczości,i gdy dwa okienka się nałożą czyli na siebie to oczywiste że co jakiś czas będziesz mieć lagi aby lagów nie było to jedno okienko minimalizujesz z postacią,a na drugim okienku z postacią expisz,i nie powinno być lagów już.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ale mi chodziło odnośnie że powiedzmy grasz w okienku o maksymalnej rozdzielczości,i gdy dwa okienka się nałożą czyli na siebie to oczywiste że co jakiś czas będziesz mieć lagi aby lagów nie było to jedno okienko minimalizujesz z postacią,a na drugim okienku z postacią expisz,i nie powinno być lagów już.

Wciąż ten sam problem. Mówię nawet jak jest 1 konto odpalone to bije metka cienia przy 50 FPS a potem na minutę spadają mi do 15.

Opublikowano

Zrobili tak, zeby nie mozna było grac na kilku kontach jednoczesnie.

przeciez gdyby tak zrobili,to by się niedało odpalić pare kont.A da sie,poza tym u mnie hula wszystko .

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...