Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - mental 87 vs grota 2

ichus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ma problem w grocie av2 po prostu nie daje rady zbić spota, albo dostane zaraz milion omdleń. Oto moje eq:

Zbroja: Nieb. Stal+5

BON: 3 do pe

odp. wiatr 6%

na dzwony: 15%

HP: 1500

odp. strzały 15

w tym KD: uchyłka, przyśp, uniku +4

Żelek+9:

5 do pe

reg. oe 12

10 mistyki

20 diably

20 dt

Sokola tarcza +9

orki 6

mityki 10

DT 10

3 odbicie

nno

Fenki +6

pe +50

pz 1,5k

15 strzały

10 miecze

3 szybkosci attk.

Naszyjnik nieb. łez +6

reg.pz 20

pe 50

odp. dzwony 6

pz 1,5k

4 miecze

branza z bialego zlota +9

mityki 6

orki 6

dialby 20

5 do pz

5 szycie

kolce; 

20 diably

6 sztyle

3 ludzie

26 dwureka

20 dt

bronie:

Truta +6 

37 srednie 

kd; potwora, smierci, penetr +4

+ pieczec boczusia oraz dzik wojenny, buffy : 40% pomoc 48%

Wyciągam 18,5k hp , 997 z silnym defa. skille all P. Proszę o pomoc

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Przede wszystkim jeżeli łapie Cię NNO to nie exp na Dziku bo wtedy NNO Cię zawsze złapie. Exp z buta. EQ masz dobre ale moim zdaniem za mało na strzały. Bez 45% ja mentalem nie chodziłem do DT, tak samo z Diabłami, jeśli chcesz łatwo wybijać spota postaraj się mieć 70/80%, taka ilość pozwoli na sprawne wybijanie respa. Poza tym, rozważ expienie na generale. Lurujesz generała w róg zdejmujesz EQ na diabły co by go nie ubić i bijesz jego resp, tak teraz expi połowa ludzi w grocie :)

Opublikowano

Przede wszystkim jeżeli łapie Cię NNO to nie exp na Dziku bo wtedy NNO Cię zawsze złapie. Exp z buta. EQ masz dobre ale moim zdaniem za mało na strzały. Bez 45% ja mentalem nie chodziłem do DT, tak samo z Diabłami, jeśli chcesz łatwo wybijać spota postaraj się mieć 70/80%, taka ilość pozwoli na sprawne wybijanie respa. Poza tym, rozważ expienie na generale. Lurujesz generała w róg zdejmujesz EQ na diabły co by go nie ubić i bijesz jego resp, tak teraz expi połowa ludzi w grocie :)

Duże hity dostaje po 150-200 z kryta potrafię zebrać nawet i 1,5k i to jest największy problem. Ale w porządku już mam jakąś odpowiedź aby coś zmienić , dzięki śliczne :). Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

z generaałów na 6-7 minut mam 1% z x2pd to dobrze? :D

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

omdlenie na grocie daje bardzo dużo i buff by ci się przydał

Buffa mam :) 48% pomocy, reszta po 40%. 

#Ile najlepiej mieć na omdlenie? 5% wystarczy ?

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

załatwi sobie lepszy naszyjnik np. amestytowy+9 pz + abs strzały

zbierasz all spota na pieczeci wbijasz się w rog mapy i bijesz nastepnie schodzisz z wierzchwoca i dobijasz łuki

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

8% na omdlenie jak byś miał by było dobrze + w naszyjniku strzały jeszcze i tak jak up 

zbierasz all spota na pieczeci wbijasz się w rog mapy i bijesz nastepnie schodzisz z wierzchwoca i dobijasz łuki  powinienieś dać radę 

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...