Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TRUCK] Poland Truck Games

adi131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puste bo to dopiero początek ? Pomyśl co piszesz na nowym ip stoimy z 2 tygodnie ... hejter ..

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszam, wyśmienicie sie gra niczego nie brakuje :) lucky serwer stoi pusty bo on nie ma 3-4miesiace a 2 tygodnie bo stoi na nowym ip, ciekawe czy ty jak bys mial serwer tak szybko bys go rozkrecil:)

Opublikowano

Dzisiaj opublikowano nową aktualizację v1.2.3 , oprócz ulepszeń GM dodano 10 slot do serwera. 

Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy :)

Opublikowano

Aktualizacja v 1.2.7

* Naprawiono system rang w firmie
* Dodano przy respawnie usuwanie nieuzywanych zespawnowanych przez graczy pojazdow oraz naczep
* Dodano spis pracownikow frakcji online, cmd: /fonnline
* Dodano spadochron w Urban-Shop

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serdecznie Zapraszam Nie Spodziewałem się że Serwer Tak się rozwinie jeszcze nie dawno grało tutaj Po 8 osób a teraz Prawie Full Serwer Polecam Serwerrr :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe IP serwera ! IP: 80.72.47.180:3552

Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy ! Serwer został naprawiony (crash serwera) , dodano system barów i alkoholów ! Posiadamy bardzo rozbudowany GameMode serdecznie zapraszamy do nas ;)

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serdecznie zapraszamy do nas :) Cały czas nowe rzeczy wprowadzane, autorski GM oraz miła administracja ! 

Prosimy nie czytać tego co ktoś pisze że plus nic a minuszy wszystko, taki ktoś nawet nie był na serwerze tylko takiej osobie przeszkadza dobry serwerek :)

Opublikowano

Nie polecam :)

Sam byłem adminem - zostałem zbanowany

Drugi Head Admin - został zbanowany

Kolega został adminem - po paru tygodniach został zbanowany

Ogólnie to H@ jest przekupny, gracz mu kupił Fife 15 i dostał Vice Admina

Nie polecam serwera :)

nfsw_FENIOOOO.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy do nas :) Cały czas nowe rzeczy wprowadzane, autorski GM oraz miła administracja ! 

Prosimy nie czytać tego co ktoś pisze że plus nic a minuszy wszystko, taki ktoś nawet nie był na serwerze tylko takiej osobie przeszkadza dobry serwerek :)

Siebie nazywacie dobrym serwerem? śmiech na sali. Byłem na serwerze, nic sobą nie reprezentujecie. Jedyne co u Was jest dobre to portal, który jest skradziony od GT'ka.

­

giphy.gif

Opublikowano

Byłeś na serwerze i nic nie reprezentujemy ? Ciekawe.. chociażby GM który jest pisany od 0 od połowy wakacji przezemnie... Proszę cię zluzuj majtki, a nie wypisujesz bzdury.

Opublikowano

^up. Prosze Cie, nie poniżaj się, słyszeliśmy że chodziłeś po różnych serwerach i kopiowałeś skrypty z innych GM. Coś dużo osób nie poleca Twojego serwera przekupny adminie ;)

nfsw_FENIOOOO.png

Opublikowano

Po pierwsze typie to mi nie ubliżaj bo nie masz do tego prawa. Po drugie nic ci to nie da że wszędzie będziecie pisać głupoty i nieprawdę na temat serwera. Żegnam, nie potrzebowaliśmy w administracji zjaranych typów..

Spokojnie! Przypominam, że za kłótnie i obrażanie innych użytkowników można otrzymać karę. //QuarK

Opublikowano

Denerwujesz sie? Zeby Ci tylko zylka nie pękła..

Ja pisze nieprawde? Hehehehehe jesteś bardzo śmieszny, juz zapomniales jak wyciagales od graczy kase gwarantujac jakaś range i do tego czasu jej nie dostali? Nieprawda jest to ze gracz Co kupil Fife i dostal Vice-Admina?

P.s to co ja robię to jest tylko i wylacznie moja sprawa.

Dalej, wchodzenie na rozne serwery i kopiowanie skryptow z GM'a.

Zapomniales jak dostalem bana za to ze wygrałem z Toba 1v1? Hehehe jestes po prostu 16latkiem ktory nie umie sie przyznac do winy oraz kłamstwa, w sumie nie tylko ja o tym wiem, niektóre osoby tez dostaly bana tak naprawdę za nic.

Następnie - kopia strony z GT to tez jest klamstwo? Rozmawialem z ludźmi z GT ze dostawali za nic bany u Was (hehehe, smieszni jestescie), nagle Madd dostal bana na GT - przypadek?

Dalej.. posiadam nawet nagranie na ktorym slychac jak mówisz ze sciagasz skrypty z innych serwerow.. Tyle w temacie

P.s nie wykrecaj sie, jak to mówią "prawda w oczy kole".

Dziękuję, dobranoc.

P.s zapomnialem dodac - adi jak to jest, ze mowisz ludziom aby wystawiali Ci pozytywne oceny na temat serwera pod reklamami ?

nfsw_FENIOOOO.png

Opublikowano

Kuźwa godfenixpl pokaż dowody, nawet ss'y, teraz to tylko puste słowa, niczego nie potwierdziłeś!

Chcesz to rozwiązać, idź z adim131 na pw.Grają na tym gracze, jak widać jest ich nawet, nawet więc raczej dobrze się bawią, te twoje rozmowy z graczami "GT" są jajco wartę, pokaż dowody!

9u2pvr.gif

Opublikowano

Denerwujesz sie? Zeby Ci tylko zylka nie pękła..

Ja pisze nieprawde? Hehehehehe jesteś bardzo śmieszny, juz zapomniales jak wyciagales od graczy kase gwarantujac jakaś range i do tego czasu jej nie dostali? Nieprawda jest to ze gracz Co kupil Fife i dostal Vice-Admina?

P.s to co ja robię to jest tylko i wylacznie moja sprawa.

Dalej, wchodzenie na rozne serwery i kopiowanie skryptow z GM'a.

Zapomniales jak dostalem bana za to ze wygrałem z Toba 1v1? Hehehe jestes po prostu 16latkiem ktory nie umie sie przyznac do winy oraz kłamstwa, w sumie nie tylko ja o tym wiem, niektóre osoby tez dostaly bana tak naprawdę za nic.

Następnie - kopia strony z GT to tez jest klamstwo? Rozmawialem z ludźmi z GT ze dostawali za nic bany u Was (hehehe, smieszni jestescie), nagle Madd dostal bana na GT - przypadek?

Dalej.. posiadam nawet nagranie na ktorym slychac jak mówisz ze sciagasz skrypty z innych serwerow.. Tyle w temacie

P.s nie wykrecaj sie, jak to mówią "prawda w oczy kole".

Dziękuję, dobranoc.

P.s zapomnialem dodac - adi jak to jest, ze mowisz ludziom aby wystawiali Ci pozytywne oceny na temat serwera pod reklamami ?

http://screenshot.sh/m9lWrp3zbvuoD

Pare miesięcy temu opinia wyśmienita, gdy zostałeś zbanowany za odwalanie i obrabianie dupy z Paseckim za plecami to pasecki także wyleciał.

Adi daje rangi za gry ? zapraszam na naszego tsa i zapytaj się nową administracje czy dali hajs a potem dostali range.

Puste słowa i brak dowodów ze coś jest skopiowane nic Ci nie da, nie byłeś nawet na nowym serwerze i nie widziałeś systemów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

^Up pare miesięcy - dużo czasu. A nie daje rang? Anonimowy za co dostał Vice Admina? Prosze Cie, mam 6 świadków na to ;) nawet były admin - Kancini to potwierdzi, więc nie brońcie go. Ja z byłym współwłaścicielem znam prawde o Adim zanim Wy zaczęliscie grać na PTG ;)

nfsw_FENIOOOO.png

Opublikowano

Gram od początku PTG i znam wszystko, były admin wiesz dlaczego ? bo było dużo skarg bo odwalał a teraz się msci :)

A jak już to pokaż dowody, albo daj tu świadków lub wejdz na ts..

Opublikowano

Masz 6 świadków ? :D Ha ha była administracja która zachować się nie potrafiła ;D 

//Polewa :D 

Szkoda mi życia na użeranie się z wasza bandą przygłupów ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...