Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Minecraft publikacje

kavoweciastko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zwracam się dzisiaj z propozycją odnośnie poddziału Publikacje serwerów w dziale Minecraft. Otóż mamy tam przy tematach pokazane czy serwer jest pvp czy non-pvp, lub czy jest tam WL, itp. Jednak myślę, że najbardziej istotną rzeczą jaka powinna się pojawić tam to kiedy np ktoś zaznacza, że jest to serwer Survival to niech też taki jakby "tag" pojawi się przed tematem wątku. Piszę to jako potencjalna osoba szukająca serwera i jak widzę tylko tagowania PVP bądź NON-PVP to nic mi to nie mówi i ciężko jest mi znaleźć serwer dla siebie, a przeglądać 47 tysięcy tematów mi się nie widzi. Dlatego lepszym pomysłem byłoby np zamiast dawać PVP/NON-PVP to dać tagowania typu MINIGAMES/SURVIVAL/FREEBUILD, itd. Każdy wtedy łatwiej znajdzie serwer, który go interesuje. Ba, taka informacja wydaje mi się bardziej istotna, a to czy serwer jest pvp czy non-pvp jest sprawą drugorzędną, nie mającą aż takiego znaczenia, bo przecież w większości szukamy serwerów wedle rodzaju, a nie pvp.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Było, nie wiem dlaczego zostało to wyłączone :P

Tak.

Jeśli ktoś to wyłączył to najwidoczniej miał rację, być może się bugowało. O ile komuś z techników się chce to niech zrobi to ponownie, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Za.

Opublikowano

PRZYWRÓĆCIE TO W KOŃCU

oraz dodajcie tagi "na modach" i kilka innych, których nie chce mi się wymenić któryś raz z kolei

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...