Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugie konto i VAC

Troll`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem.

Wczoraj dostałem na nowym koncie VAC.

Zarzekam się, że ani razu na nim nie czitowałem.

Jednakże na swoim poprzednim koncie czitowałem i po dostaniu VAC po prostu kupiłem drugiego cs:go i na nowym koncie go zainstalowałem.

Grałem wczoraj na de_mirage i bugowałem smoke tak jak tutaj:

Przeciwnicy mnie nie widzą, przez co myślą, że zabiłem ich przez smoke i mnie reportują.

Ale przecież VAC to system, który wykrywa w moich plikach jakieś czity.

A jak mówiłem na NOWYM koncie nie czitowałem.

Jest możliwość, że z poprzedniego konta tam gdzie czitowałem, pliki się zachowały z czita i po prostu VAC wykrył je ponownie, teraz?

Na nowym koncie ani razu nie odpaliłem czita bo go usunąłem.

Niżej zobaczycie tego smoke i proszę was o:

• Jak szybko skontaktować się ze steam w sprawie niewinności?
  • Czy jest możliwe, że dostałem VAC za poprzednie pliki z czitowana na poprzednim koncie?
  • Czy jest możliwe, że dostałem VAC za tego smoke?

https://www.youtube.com/watch?v=G0RxMSXmGJw

Skanowałem pliki, antywirus nie wykrył nic, wszystko związane z czitem usunąłem.

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Steam ci może wykryć połączenie kont z cs go i jeśli cheatowałeś na jednym to dostaniesz na wszystkich.

Oprócz tego nawet jak używałeś wcześniej cheatów to możesz dostać bana po jakimś czasie, ale nie wiem jak to dokładnie działa.

W każdym razie nie opłaca się cheatować, bo póżniej wynikają takie problemu, możesz się odwoływać ale nie słyszałem żeby ktos unbana z VACation in KQLYfornia dostał.

NJxbd4x.png

Opublikowano

czyli najlepiej re-install cs zrobić?

teraz mam 3 konto i na razie nie zaczynam gry.

więc zrobić re-install czy przywrócić domyślne pliki cs:go?

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Gdzieś na dysku masz resztki cheata, albo to był wirus i do dzisiaj siedzi w procesach. Ja bym formata zrobił, 100% pewności, że nic nie zostanie

graphic.png

Opublikowano

usunąłem wszystko związane ze steam i cs:go

oraz zmieniłem nazwę komputera i gram na innym internecie (ip również internetu jest inne)

czy to coś da?

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

A co ma internet i nazwa kompa do vac bana? Zrób formata systemu, najpewniejsze wyjście z tej twojej sytuacji. ;)

No właśnie to że jeśli cheatowałeś na koncie z jednego kompa to cała reszta kont też zostanie zbanowanych, nie wiem jak to działa ale tak jest i dużo ludzi dostaje takie bany.

NJxbd4x.png

Opublikowano

format kompa? przecież to nie jest logiczne.

po co mi format kompa skoro czit ingeruje tylko w pliki cs:go, a sam VAC sprawdza tylko foldery z cs:go

więc nie wiem po co format, ale ok. 

nie mogę zrobić formatu z pewnych przyczyn.

a co do mojego bana, to dostałem za rzekome WH bo zabijałem przez tego smoke :/

77512f97859e.jpg

Opublikowano

format kompa? przecież to nie jest logiczne.

po co mi format kompa skoro czit ingeruje tylko w pliki cs:go, a sam VAC sprawdza tylko foldery z cs:go

więc nie wiem po co format, ale ok. 

nie mogę zrobić formatu z pewnych przyczyn.

a co do mojego bana, to dostałem za rzekome WH bo zabijałem przez tego smoke :/

Właśnie nie. Valve zrobiło tak, że szuka w twoim komputerze czita nawet jak go nie urzywałeś masz sporą szanse na bana.

­

giphy.gif

Opublikowano

Właśnie nie. Valve zrobiło tak, że szuka w twoim komputerze czita nawet jak go nie urzywałeś masz sporą szanse na bana.

­

tłumaczę, ze używałem na #1 koncie, usunąłem teraz wszystko i mam od nowa.

trzecie konto od wczoraj, a usunąłem wszystko z cs i steam związane też wczoraj.

Ja tu problemu nie widze...

Czitowales to bedziesz dostawal bany..

Co ty sobie myslisz?

idiota, nie wiesz o co chodzi to wyjdź ok?

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

nie idzie sie odwolac od bana vac, nie rozumiecie kretyni ze vac daje bany za ingerowanie w gre(np. program anydvd injectuje swoja dllke do kazdego procesu rowniez csgo za co vac banuje w przeciagu 5 minut). nie istnieja rowniez bany takie ze kiedys cheatowalem na drugim koncie i za to mam teraz bana lol.

HARDWARE RADAR COMING SOON

Opublikowano

nie idzie sie odwolac od bana vac, nie rozumiecie kretyni ze vac daje bany za ingerowanie w gre(np. program anydvd injectuje swoja dllke do kazdego procesu rowniez csgo za co vac banuje w przeciagu 5 minut). nie istnieja rowniez bany takie ze kiedys cheatowalem na drugim koncie i za to mam teraz bana lol.

czyli mówisz, ze mam teraz 3 konto i nie mam się o co bać jeżeli chodzi o VAC?

nie czituję na tym :) 

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Czitowałeś.=VAC leci z automatu. 

VAC banuje odrazu za pliki które ingerują w .exe albo .dll więc nie płacz tutaj i przestań czitować.

Jaki jest w ogóle sens grania na czitach, psujesz sobie i innym grę. A potem do mamusi lecisz po pieniążki na nowe konto.

Opublikowano

Czitowałeś.=VAC leci z automatu. 

VAC banuje odrazu za pliki które ingerują w .exe albo .dll więc nie płacz tutaj i przestań czitować.

Jaki jest w ogóle sens grania na czitach, psujesz sobie i innym grę. A potem do mamusi lecisz po pieniążki na nowe konto.

zastanów się idioto co w tym komentarzu napisałeś i czy wniósł coś on do tematu...

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Nawazyles sobie piwa to je teraz k***a pij, nie trzeba bylo oszukiwac, widac karma jednak istnieje, a ty dostales nauczke ;)

Opublikowano

­tłumaczę, że czitowałem tylko raz na swoim #1 koncie :D

na #2 potem nawet nie odpaliłem czita, a i tak poszedł VAC

to teraz na #3 usunąłem cs:go, steam i wszystkie foldery związane z cs dla pewności ;)

a wy mi wylatujecie z "hejtami" ? :D

77512f97859e.jpg

Opublikowano

No właśnie to że jeśli cheatowałeś na koncie z jednego kompa to cała reszta kont też zostanie zbanowanych, nie wiem jak to działa ale tak jest i dużo ludzi dostaje takie bany.

jebnij sie w mozg, vac4x i mam dostep teraz do drugich 4 kont i gdzie te WAKI ?

Opublikowano

­tłumaczę, że czitowałem tylko raz na swoim #1 koncie :D

na #2 potem nawet nie odpaliłem czita, a i tak poszedł VAC

to teraz na #3 usunąłem cs:go, steam i wszystkie foldery związane z cs dla pewności ;)

a wy mi wylatujecie z "hejtami" ? :D

Valve tak działa. Mój kumpel czitował na jednym koncie, a na 4 innych dostał bana :) A nawet na jednym csa nie bylo

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Valve tak działa. Mój kumpel czitował na jednym koncie, a na 4 innych dostał bana :) A nawet na jednym csa nie bylo

To ciekawe k***a a co dostał bana na tym koncie bez Cs, jak haxował w cs? Pomysł troche k***a. Pierdolicie takie farmazony że mi się płakac chce. VAC daje bany pod konkretne gierki, ew SILNIK.

NIE MA CZEGO TAKIEGO JAK BAN NA INNE KONTO BO JUZ RAZ DOSTALES VACA.

A wasi rzekomi koledzy, którzy dostali takie coś, po prostu drugi raz używali haxów, i udają że nie.

@topic

Nie dostaniesz VAC na nowym koncie, za to ze już raz dostałeś na innym. Osobiście dostałem do CODA kiedyś, i na nowym koncie nigdy nie dostałem bana od roku.

Uwaga:

Wykluczając powyższe gry, blokady VAC odnoszą się tylko do gier, w których zostały wykryte oszustwa. Na przykład blokada VAC w Modern Warfare 2 nie dotyczy Modern Warfare 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...