Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tsunami piszę pluginy [Darmowie+Płatne]

lagri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

2ihv1wz.jpg

Witam mam na imię Kacper w kwietniu będę miał 19 lat.

Interesuję się Javą, MySQL, PHP, HTML, LUA, SQL i innymi podobnymi kategoriami ;p.
Aktualnie zajmuję się pisaniem pluginów.

Lubię pisać głównie takie pluginy których jeszcze sam nigdzie nie widziałem.

W tym temacie będę to robił dla was.

Mniejsze(łatwiejsze pluginy) za darmo.

Te trudniejsze(czasochłonne) za drobne sumki jakiś sms czy coś(Do uzgodnienia).

Pluginy napisane podaję na pw lub w temacie zależy od twórcy pomysłu :).

Zastrzegam sobie prawo do podawania linków pluginów

stworzonych przeze mnie(darmowych) w tabelce poniżej.

Jeśli nie chcesz aby plugin był gdziekolwiek udostępniony.

Pisz na pw możemy się dogadać :).

Żadnych moich dzieł niestety nie pokażę, ponieważ

każdy pluginy który piszę i jest on moim pomysłem

zachowuję dla siebie :P.

(Przepraszam za źle postawione kropki, przecinki zawsze miałem z tym problem heh)

25g5p8m.jpg

1. <brak>

2. <brak>

3. <brak>

4. <brak>

5. <brak>

2j5idme.jpg

1. Nazwa pluginu: Jak by się miał nazywać plugin(Trochę Fantazji)

2. Opis pluginu: Co by miał robić plugin.

3. Czas: Ile według ciebie może zając napisanie takiego pluginu.

4. Płatny czy Darmowy: Jeśli uważasz że jest trudny do napisania możesz wybrać płatny.

5. Coś od siebie :P

Pamiętaj jestem osobą pracującą i też mam życie prywatne.

Nie pośpieszaj mnie bo to może oznaczać porzucenie pracy nad twoim pluginem.

Nie jestem jakimś mega profesjonalistą.

Pluginy piszę z nudów i wychodzi mi to dosyć dobrze.

Stworzyłem między innymi windę bez pistonów(Nie ważne w jaki sposób.)

Umiem robić ruchome, mrugające efekty(Np z kolorowego szkła)

Masz pomysł pisz!

Kontakt ze mną:

TeamSpeak - ocelocik.pl

lub na pw tutaj :P

banner.png

Opublikowano

1. Nazwa pluginu: AutoGrainder

2. Opis pluginu: Ten plugin był by to blok,który po postawieniu buduje mob gridner [podstawowy]

3. Czas: Nie znam się ale sądzę że duzoo:D

4. Płatny czy Darmowy: Wybierz sam:D

5. Coś od siebie: Potrzebuje ten plugin na serwer SkyBlock.

PS:Mozesz go wysłać na PW, jak się podejmniesz tego?:D
Nie chce aby wszystkie skyblocki to mialy.

Opublikowano

1. Nazwa pluginu: AutoGrainder

2. Opis pluginu: Ten plugin był by to blok,który po postawieniu buduje mob gridner [podstawowy]

3. Czas: Nie znam się ale sądzę że duzoo:D

4. Płatny czy Darmowy: Wybierz sam:D

5. Coś od siebie: Potrzebuje ten plugin na serwer SkyBlock.

PS:Mozesz go wysłać na PW, jak się podejmniesz tego? :D

Nie chce aby wszystkie skyblocki to mialy.

Chodzi tobie o expiarke? Jeśli tak i chcesz abym to szybciej zrobił wyślij mi schemat expiarki lub zbuduj ją na single player i wyślij mi save.

Edit: Napisz jak chcesz crafting itemka i jaki to ma być blok. Spawner? Może jakiś inny? wybierz coś ;p

Jak chcesz mogę zbudować jakąś expiarke jak wolisz możesz podesłać mi twój projekt ;p

Plugin ma mieć config czy może być bez configa ;p

banner.png

Opublikowano

Napisz jak chcesz crafting itemka i jaki to ma być blok. Spawner? Może jakiś inny? wybierz coś ;p

Jak chcesz mogę zbudować jakąś expiarke jak wolisz możesz podesłać mi twój projekt ;p

Plugin ma mieć config czy może być bez configa ;p

banner.png

Opublikowano

1. Nazwa pluginu: wirtualna skrzynia, vbox, vchest, 

2. Opis pluginu: Plugin umożliwiałby wsadzenie przedmiotów do skrzyni. Każdy mógłby oglądać jej zawartość, ale nikt nie mógłby wyciągnąć z tej skrzyni żadnego przedmiotu

3. Czas: wydaje mi się, że widziałem już gdzieś to napisane jako skrypt, i to nie było więcej niż 40 linijek kodu. Wydaje mi się, że ktoś ogarnięty machnie to w godzinę.

4. Płatny czy Darmowy: Darmowy :D

5. Coś od siebie: Przydałby się na mojego freebuilda. Pokazywałbym graczom jakie fajne kit toolsy są do zdobycia w innych rangach.

Opublikowano

1. Nazwa pluginu: wirtualna skrzynia, vbox, vchest, 

2. Opis pluginu: Plugin umożliwiałby wsadzenie przedmiotów do skrzyni. Każdy mógłby oglądać jej zawartość, ale nikt nie mógłby wyciągnąć z tej skrzyni żadnego przedmiotu

3. Czas: wydaje mi się, że widziałem już gdzieś to napisane jako skrypt, i to nie było więcej niż 40 linijek kodu. Wydaje mi się, że ktoś ogarnięty machnie to w godzinę.

4. Płatny czy Darmowy: Darmowy :D

5. Coś od siebie: Przydałby się na mojego freebuilda. Pokazywałbym graczom jakie fajne kit toolsy są do zdobycia w innych rangach.

Do takowej skrzyni każdy ma mieć możliwość wkładania itemu czy tylko dana permisja lub op?

Do wyciągnięcia itemu ma być permisja czy nikt niema mieć tej możliwości nawet admin? ;p

Starajcie się bardziej opisywać :P

banner.png

Opublikowano

@lagri

Wysłałem Ci schemat, lecz możesz go zrobić sam chodzi mi bardziej o item którego nie można zdobyć np, jajko smoka :D 
A z configiem czy bez to juz od CB zależy mi chodzi o to żeby jak gracz postawi blok żeby sie tworzył grinder.

A co do @deoobe

To użyj ChestCommandGui lub jakiegoś innego jest już cos takiego więc po co ma marnować czas :D

Opublikowano

@lagri

Wysłałem Ci schemat, lecz możesz go zrobić sam chodzi mi bardziej o item którego nie można zdobyć np, jajko smoka :D 

A z configiem czy bez to juz od CB zależy mi chodzi o to żeby jak gracz postawi blok żeby sie tworzył grinder.

A co do @deoobe

To użyj ChestCommandGui lub jakiegoś innego jest już cos takiego więc po co ma marnować czas :D

Dobra robię bez crafingu jako jajko smoka najwyżej sie coś pozmienia jak będziesz chciał ;p

co do deoobe to nie bd marnował czasu bo myślę że nie jest to trudne do napisania :P.

Wystarczy porobić dane możliwości na dane permisje takie jak wyciąganie itemków z skrzynki itp tylko hmm na jakiej zasadzie ma działać ta skrzynka w sensie w configu wpisujesz jej kordy czy jak ;p Czy poprzez unikalna nazwe lub crafting ;p?

banner.png

Opublikowano

1. Nazwa pluginu: Informator
2. Opis pluginu: Dodaje komendy ,które samemu można robić + permisje np. info.elite (jak jest /elite to koniec to permisja jeżeli da się tak zrobić)
Przykładowy config:

/elite: wiadomość

(/elite komenda a po : wiadomość może być kolorowana pogrubiana itp)
3. Czas: 30 minut do 2h (tylko jedna klasa)
4. Płatny czy Darmowy: Darmowy
5. Coś od siebie: Taki plugin przydałby mi się na swoim skyblocku :)

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Zachęcam do powierzania prac dla tego użytkownika :D Poleciłem mu prace a za chwile otrzymałem ją gotową i bez żadnego błędu. POLECAM :D

PS.Prace są pisane szybko oraz dokładnie.

Opublikowano

1. Nazwa pluginu: Informator

2. Opis pluginu: Dodaje komendy ,które samemu można robić + permisje np. info.elite (jak jest /elite to koniec to permisja jeżeli da się tak zrobić)

Przykładowy config:

/elite: wiadomość

(/elite komenda a po : wiadomość może być kolorowana pogrubiana itp)

3. Czas: 30 minut do 2h (tylko jedna klasa)

4. Płatny czy Darmowy: Darmowy

5. Coś od siebie: Taki plugin przydałby mi się na swoim skyblocku :)

Zaczynam pisać :P

Zrobię to na podstawie wzoru[configu] przedstawionego poniżej:

cmd[nr komendy]:

nowa: elite[bez slasha]

stara: spawn[Jaka komenda ma byc zastapiona]

perm: elite.perm[Permisja nowej komendy]

np:

cmd0:

nowa: dom

stara: home

perm: Tsunami.Dom

Może tak być ?? ;p

banner.png

Opublikowano

Dobra robię bez crafingu jako jajko smoka najwyżej sie coś pozmienia jak będziesz chciał ;p

co do deoobe to nie bd marnował czasu bo myślę że nie jest to trudne do napisania :P.

Wystarczy porobić dane możliwości na dane permisje takie jak wyciąganie itemków z skrzynki itp tylko hmm na jakiej zasadzie ma działać ta skrzynka w sensie w configu wpisujesz jej kordy czy jak ;p Czy poprzez unikalna nazwe lub crafting ;p?

Żebym ja jeszcze wiedział jak to zrobić ehh. Wiesz jak to jest. Ludzie lubia miec wszystko podane na tacy. Ja to widze tak. Normalna skrzynia wrzucam z inv do skrzyni, Komenda blokuje wyciaganie rzeczy i tyle i to stoi. Każdy może otworzyc a nikt zabrać, i bez permisji. Tylko op.

Opublikowano

1. Nazwa pluginu: CheatBlocked

2. Opis pluginu: Blokować cheaty - anty macro,anty killaura(co np minute respi się 8 fake playerow(entityplayerpacket),jeśli grasz zabije ich np 4 to wyświetla się administratorowi "Gracz Kupa ma kill aure"

3. Czas: Sam programuje małe pluginy,teraz ucze się c++,myślę że to zajmie jakieś 2 - 3 tygodnie zależy

4. Płatny czy Darmowy: Raczej płatny,bo trudny

5. Coś od siebie Taki anty cheat jest na xcr,i jest bardzo skuteczny co widać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...