Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputronik - Pierwsze zakupy

MonoVass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem zamówiłem w sobotę dość drogi komputer (części z usługą montażu) i w sobotę od razu za niego zapłaciłem mam potwierdzenie przelewu (zapłaciłem przez internet przelewy24 w komputroniku) była to dość spora kwota więc od razu napisałem na maila do komputronik czy pieniążki doszły oni na to "Niestety nie otrzymaliśmy potwierdzenia wpłaty z systemu" przelew wysłałem w sobotę wieczorem, czy jest możliwość żeby jeszcze nie dostali owego potwierdzenia ?. To pierwsze moje zakupy w tym sklepie więc pytam was biggrin.png

Mi na maila przyszło tylko potwierdzenie z banku od przelewy24 ani komputronik nic nie dostałem np tak jak z allegro że dostali kasę, lecz mi z konta pieniądze pobrało i w banku pisze że wykonano.

Ktoś coś wie na ten temat ? zamawiał ktoś z was tam ? oni już kompletują moje zamówienie poza tym przelewem wszystko jest ok na allegro zawsze jak zamawiałem to przychodziło od razu z payu że przelew doszedł najpóźniej po 5 min, to moje pierwsze zakupy na taką kwotę przez internet dlatego nwm. ile może takie potwierdzenie iść maksymalnie itd.

Proszę o szybką pomoc smile.png Pozdrawiam

Opublikowano

Najlepsza jest płatność przy odbiorze, bo nie ma takich jaj z przelewami a na dodatek masz 2% rabatu u nich. Skoro wysłałeś w Sobotę to poczekaj, banki w weekendy nie wykonują przelewów.

Opublikowano

Tak to jest jak się oddaje kompa do ich rąk. Mi laptopa spierdolili a potem musiałem za naprawę płacić 400 zł.

A tak do tematu, to musisz koniecznie im to pokazać, mnie też oszukali, bo oni tacy są. 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

zadzwoniłem do przelewy24 i powiedzieli mi iż oni też nie otrzymali wpłaty podałem im z potwierdzenia przelewu id sprawdzili i mają status jeszcze nie zrealizowana jednak mi pieniądze z konta pobrało i to dość duże, płatnośći przy odbiorze nie mogłem wybrać ponieważ to była kwota powyżej tej maksymalnej z płatnością przy odbiorze... Wyslałem im potwierdzenie przelewu mają to sprawdzić ale skoro od soboty do dziś ich nie otrzymali to gdzie się podziały te pieniądze .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...