Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coraz więcej cziterów-w kazdym meczu.

llancer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nerff Nie tylko za cheaty ale również  za dominacje nad przeciwnikem dostaniesz reporta bo przecież "to nie możliwe że zawsze mnie zabija" po złości i przestań obrażać użytkowników co któryś post - mając czitera co 2 mecze nie wbijesz już rangi, co 100 już na spokojnie. Skoro nie spotkałeś żadnego "bączka" to bardzo krótko grasz w tą grę albo masz niską range. 

W tym meczu dostałem 5 reportów  http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/45373422703390914/D1A89AE4FE9F0CDC92DF05DC0056B9A1670BC07F/  widząc taki wynik podczas oglądania  overwatcha 90% osób zaznaczy ze cheat, za niewinność również zdarzają się bany od ow  - zawsze grałem czysto.

Wiem, że czasami również niewinni gracze są reportowani. Chodziło mi o te zdanie "Gdyby rzeczywiście każdy miał skilla, a nie cheatował to na overwatchu byłby 1 cheater na 10 overwatchy" które jest bezsensu.

Opublikowano

Ja tam rzadko widze ludzi z WH. O wiele częściej trafiają mi się z triggerbotem ale to tez nie tak czesto. Wy tak mówicie o tych hackach ale tez wezcie pod uwage ze pelno smurfow gra. Jest jakis smurf to wszyscy od razu report za cheaty.

Opublikowano

powiem tak cheaterów jest rzadko i czasami często, ja to tak odczuwam, czasami typek jak oglądam demo się nie kryje a czasami tak ale przez drobne błędy wpadają, byłem gold 2 i spadłem do silver elite, ostatnio to był okres że nagle co 2 mecz jak patrzałem były odpały, fakt cheaterów w stosunku do graczy przybywa ale jak byłem w overwatchu to niewinne osoby były zgłaszane i niesłusznie, nie grajcie ludzie dla rangi ja gram 4fun i groźcie im że wyślecie demko na grupy na fejsie to czasami przestają xD cheatować

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Ziomek, Ty jesteś jakiś dziwny. Przecież overwatcha się dostaje gdy ktoś jest zgłaszany za cheaty, a nie za niewinną grę. Co to za różnica idioto czy cheater jest co 2 mecz czy co 100 mecz? Tak poza tym nigdy jeszcze w życiu nie grałem przeciwko takiemu co latał i napierdał cheady, a z tego co widze to Ty chyba masz takich co drugi mecz ;o

1. Zachowaj uwagi na mój temat dla siebie.

2. Heady*, a nie cheady.

3. Masz racje. Mam takich co drugi mecz. Bo nie wierze, że człowiek który nie potrafi strzelać z Glocka/Ak/M4 itp. gdy dostaje AWP to nagle ma refleks na KennyS  ;) Triggerbot boli. Na twoim poziomie (nie wiem jaki on jest) ludzie też mogą tego używać ale wydaje Ci sie, że to po prostu skill. Niestety na silverach możesz grać na Smurfów albo nerdów którzy zaczeli grać albo na weteranów CS 1.6.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...