Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coraz więcej cziterów-w kazdym meczu.

llancer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,od 3 dni bodajże przegrywam każdy mecz,gram z znajomymi,i jak dobrze byśmy nie grali(tak wygrywalismy wiekszosc meczy) obecnie mam s3 to od 3 dni zadnego nie wygralem bo w przeciwnym teamie jedna lub więcej osób to czity.

Wallhack ewidentny,gosc ktory kazdego zabija 1 strzalem z negeva czy z glocka,osoby po 50 fragów,gdy jakis inny najlepszy gracz ma 15.

Masakra,gralem z jednym takim,to mowil ze karta dzwiekowa(3 dni temu) od 2 dni VAC.

Też tak macie ? grać sie nie da bo przegrywasz przez cziterów non-stop.

Na jakiej mapie najmniej osób czituje,bo dust,inferno,mirage,nuke to szkoda włączać gre :/

Opublikowano

Na każdej mapie czitują, najwięcej to dust2 i na takich których rzadko się gra typu office, assault itp itd(jednak częściej na dd2(najpopularniejsza mapa)inferno, nuke, cobble, overpass.

I racja, ostatnio dużo osób ma info od boga i gra z awp jak kennys (trigger).

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Zamiast automatycznych banów za crash kompa czy neta powinny być automatyczne za czity,a nie po 100 reportach czy 50 meczach jak u tego z wh.

Na overwatcha się jeżeli gość dostanie 17 reportów, po 24h to się resetuje.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Co zrobisz... ludzie myślać, że jeśli wbiją sobie globala to będą wielkimi graczami a w rzeczywistości przeciętny s3/4 ich ogra....

Cs pewnie za jakiś czas będzie normalny plaga dzieci przejdzie na inną gre... Był Metin,LoL,Minecraft teraz cs... Za jakiś czas będzie co innego i ludzi z haxami będzie o 90% mniej... Przynajmniej mam taką nadzieje....

LukaSuper.png

Opublikowano

Ogółem odradzam gry na wbudowanych rankedach, znajdźcie poboczne platformy turniejowe takie jak Faceit czy też ingato. W ten sposób nie będziecie spotykali takiej ilości cheaterów, oczywiście wasz rank też nie wskoczy w grze, ale na stronie turniejowej.

Opublikowano

Dziwisz się? csgo za 5 euro to tech chłamu teraz przybyło w c**j nic nie zrobisz z tym polecam skonczyc na jakieś 1/2 tyg z MM ;) bo na Global Elite / Supreme było 90% meczy HvP a teraz jest 99% meczy HvH

HvP - Cheater vs Player

HvH - Cheater vs Cheater

kwwLI6C.png

Opublikowano

Na czitów nic nie zrobisz. Czasami rzadziej Ci się trafią, a czasami częściej. Przeważnie jak gram premadem 5 osób to czit jakoś srednio się trafia raz na 2 gry, a i tak idzie wygrać przeciwko takiemu. No chyba, że się kręci w kóleczko i strzela hs'y przez 20 ścian.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Jestem Silver 3 i ludzie nawet z WH potrafią mieć staty 9/24 ale jak on zginie to da info koledze. Albo Triggerbot.. w przeciwnym teamie 5 AWP I stoją wcelowani w jeden punkt. A jak stracą AWP to przez 10 sekund z Glocka strzelają i trafić w nie mogą xD. Jedyny co nam zostaje to czekać aż Detektyw Izak sie nimi zajmie  :P

Opublikowano

Wszyscy gracie jak gówna, a nie cziterzy w każdym meczu... mam przegrane w cs;go 1k h  i tylko raz w życiu spotkałem się z takim ewidentnym  cheaterem. Jak pierdolicie, że ktoś co mesz w enemy team cheatuje to jest mi was szkoda.

Opublikowano

Chyba nikt z was nie gral wiecej niz 800 rankedow. Po przegraniu takiej ilosci meczow mozna stwierdzic ze cos jest nie tak po paru rundach, zalezy od tego kiedy sie cheater spali.

Srednio 1/3 gry = cheater

1/4 = smurf

Gra wybalansowana (po 2 stronach) zdarza sie bardzo rzadko, smial bym twierdzic ze nawet 1/10.

Nie ma o czym tutaj mowic poniewaz poziom csgo spadl strasznie.

graphic.png
Opublikowano

Wszyscy gracie jak gówna, a nie cziterzy w każdym meczu... mam przegrane w cs;go 1k h  i tylko raz w życiu spotkałem się z takim ewidentnym  cheaterem. Jak pierdolicie, że ktoś co mesz w enemy team cheatuje to jest mi was szkoda.

krulu wioski patykuf i lisci powiec nam jak gradz 

@top

ostatnio zaczalem ogladac swoje powtorki i na 5 meczy bylo 3 zjebow z haxami

wiekszosc trigger pewnie dlatego ze jest darmowy 

najmniej haxow jest na inferno i office 

Opublikowano

krulu wioski patykuf i lisci powiec nam jak gradz 

@top

ostatnio zaczalem ogladac swoje powtorki i na 5 meczy bylo 3 zjebow z haxami

wiekszosc trigger pewnie dlatego ze jest darmowy 

najmniej haxow jest na inferno i office

Bo na tych mapach co najwyzej wh sie przyda, na triggu sie od razu spalisz.
graphic.png
Opublikowano

Jak koleś zacznie strzelać zanim jeszcze sie wychylisz zza ściany na walku albo sie kręci dookoła i napierdziela same heady to fakt, że chłopak ma skilla. Gdyby rzeczywiście każdy miał skilla, a nie cheatował to na overwatchu byłby 1 cheater na 10 overwatchy. A niestety jest na odwrót.  <_< Może na twoim poziomie nie ma ich tak dużo ale wydaje mi sie, że w silverach jest ich pełno (+ nie potrafią tam nawet z tych cheatów korzystać).

Opublikowano

Ja swoja kariere wlasciwie zaczalem z cs:go,mam okolo 300h i ponad 100 rankedów wygranych.

I tak,nie raz oglądałem demka swoje,stoje w smoke,albo za smoke a typ mi heda strzela i ucieka .

Lece na Dust2 z ct z nożem na b,wchodze przez drzwi a Terro już tam są (WTF K***A) ?

Opublikowano

@llancer

Byleś za wolny. ;p Taktyczny flesh z środka na B w razie gdyby TT byli pierwsi. Ty jesteś w drzwiach a TT już przy skrzyniach.

@topic

Dużo cheaterów bo promocja, boostują swoje konta...

Opublikowano

@D3monic NIE.

odrazu po starcie rundy bieglem z nozem(kampic sie na B) i jak wbiegalem na b( 0 flesha nic,oni juz byli,tak samo na longu,nie dalo sie wychylic bo juz bylinie w drzwiach lecz na długiej. Masakra,bh czy co :/

Nie po prostu jesteś słaby, a ludziki w silverze nie dają rady na rushe.

NJxbd4x.png

Opublikowano

@D3monic NIE.

odrazu po starcie rundy bieglem z nozem(kampic sie na B) i jak wbiegalem na b( 0 flesha nic,oni juz byli,tak samo na longu,nie dalo sie wychylic bo juz bylinie w drzwiach lecz na długiej. Masakra,bh czy co :/

Po prostu jak wchodzą robią "lucky shoot" czyli strzelają w oczywiste miejsce czyli np w drzwi i okno na B i wtedy hs wyrywasz, ja jak strzelalem próbnie skakając z scoutem przy gali i tak trafilem hs pomimo że widzialem tylko pare pixeli jak typek wystawial głowe.

Ez, wyjdz z silvera do kalacha to to zrozumiesz, nawet większość goldów tego nie rozumie... (Ja g2 spadlem z g3. :( TAKIE PRZYKRE ZE AZ WESOLE)

Opublikowano

rok temu bardzo przyjemnie grało się w cs:go cheatera spotkac graniczyło z cudem raz spotkałem to dostał vaca w tym samym meczu :). Teraz dużo graczy jest. Dużo graczy=Więcej cheaterow .A niestety steam jest taki świetny że jak ktoś dostaje vaca to na drugi dzien kupuje nowego cs'a i na nowo leci.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

@buryzencio

hajs leci.

Ja najmniej cheaterów spotkałem na inferno i cache.

dd2 = nie polecam. Mapa cheaterów z 1.6 i bardzo popularna. Dużo smurfów.

graphic.png

Opublikowano

Jak koleś zacznie strzelać zanim jeszcze sie wychylisz zza ściany na walku albo sie kręci dookoła i napierdziela same heady to fakt, że chłopak ma skilla. Gdyby rzeczywiście każdy miał skilla, a nie cheatował to na overwatchu byłby 1 cheater na 10 overwatchy. A niestety jest na odwrót.  <_< Może na twoim poziomie nie ma ich tak dużo ale wydaje mi sie, że w silverach jest ich pełno (+ nie potrafią tam nawet z tych cheatów korzystać).

Ziomek, Ty jesteś jakiś dziwny. Przecież overwatcha się dostaje gdy ktoś jest zgłaszany za cheaty, a nie za niewinną grę. Co to za różnica idioto czy cheater jest co 2 mecz czy co 100 mecz? Tak poza tym nigdy jeszcze w życiu nie grałem przeciwko takiemu co latał i napierdał cheady, a z tego co widze to Ty chyba masz takich co drugi mecz ;o

Opublikowano

Ziomek, Ty jesteś jakiś dziwny. Przecież overwatcha się dostaje gdy ktoś jest zgłaszany za cheaty, a nie za niewinną grę. Co to za różnica idioto czy cheater jest co 2 mecz czy co 100 mecz? Tak poza tym nigdy jeszcze w życiu nie grałem przeciwko takiemu co latał i napierdał cheady, a z tego co widze to Ty chyba masz takich co drugi mecz ;o

nerff Nie tylko za cheaty ale również  za dominacje nad przeciwnikem dostaniesz reporta bo przecież "to nie możliwe że zawsze mnie zabija" po złości i przestań obrażać użytkowników co któryś post - mając czitera co 2 mecze nie wbijesz już rangi, co 100 już na spokojnie. Skoro nie spotkałeś żadnego "bączka" to bardzo krótko grasz w tą grę albo masz niską range. 

W tym meczu dostałem 5 reportów  http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/45373422703390914/D1A89AE4FE9F0CDC92DF05DC0056B9A1670BC07F/  widząc taki wynik podczas oglądania  overwatcha 90% osób zaznaczy ze cheat, za niewinność również zdarzają się bany od ow  - zawsze grałem czysto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...