Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Bany za nic?

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, siedze sobie na TSie z ziomkami jakiś tam ogólny ludzie grają gadaja i wgl... i jakoś tam wbijamy na publika z 20 osób i ok 5 osób free bany załapału... na grupie na fejsie też pare osób piszę, ze free bany... W sumie moj pierwszy tekst byl ''a na ch... grałeś na czitach'' z ciekawości wbijam na forum steam http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=35a tu 20 tematów z free banami. Tak na ogól myślę, że gdyby ktoś świadomie grał na czitach to by nie pisał jakiegoś tematu o banie. Ktoś wie co oni tam robią, ze banują wszystkich? 

Randomowy SS jakiegoś polaczka z ''free ban''

11043381_915400145179253_859764086672042

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Istnieje możliwość że w przeszłości użył programu zakazanego, a VAC dopiero teraz nadał mu bana. Tak to dziwnie działa.

Opublikowano

Wygląda na to, że była właśnie kolejna fala banów, na reddicie dużo osób teraz o tym pisze.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak VAC za nic. Bardzo mnie to cieszy, że kolejna fala poleciała, chociaż był cs na przecenie to ludzie pokupowali go pewno w cholere.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

haha wczoraj byl ban wave (czyt. vac update) ;) 

Tl9sO9L.png

moje 4 konta tez dostaly, ale nie ma co sie dziwic. tak to jest jak gra sie na public haxie za 15 ojro, trzeba przesiasc sie na private...  -.-

Opublikowano

Tak sobie uświadomiłem, jak kumpel grał i dostał bana na swoich 4 smurfach + main, że on zawsze jak odpalał csa to w autohotkey'u ustawiał sobie skrypt na bh. Teraz to ma sens, bo zaczeli banować za wspomagacze typu skrypty i makro.

graphic.png

Opublikowano

odziwo ja jebałem miesiąc na triggerze i nic nie mam, po 2 fali banów ;( Może sie wkrótce doczekam, ale nei mam pojecia dlaczego piszecie "bany za nic", bo nie ma czegos takiego ;D Jezeli cos ingeruje w klienta i VAC to wyłapie to do widzenia.

Opublikowano

VAC działa śmulowo.

U Izaka widać stary cheat na szybką zmiane nicku i VAC tego jakoś nie blokuje, zbyt szybką zmiane nicku powinno sie blokować np over a jak nie to VAC i do rozpatrzenia przez VAC Team lub blokada na zmiane nicku na 10 min, za zbyt częstą próbe zmiany nicku ban na 30 i później już VAC

Opublikowano

Tyle że system VAC się nie myli w 99% przypadków, nie szłyszałem przypadków aby odwołali od takiego bana. Wystarczy że miałeś zainstalowany i ci chodził ten program a go nie używałeś i już możesz wyłapać bana.

Dzięki bogu niech wypleniają to skurwysyństwo,  jak widze jeszcze na overwatchach typów z silvera którzy grają jak totalne gówno, bez styczności z żadnym FPS i używają wh to płakać się chce.

Wgl co to za przyjemność posiadać rangę wbitą na cheatach ? jaka satysfakcja w tym ma być ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

haha wczoraj byl ban wave (czyt. vac update) ;)

Tl9sO9L.png

moje 4 konta tez dostaly, ale nie ma co sie dziwic. tak to jest jak gra sie na public haxie za 15 ojro, trzeba przesiasc sie na private...  -.-

Chyba czas najwyższy skończyć z Cheatami i pokazać własnego skilla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...