Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valve Anti Cheat - co o tym myślę.

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem dzisiaj pograć w cs'a(w którym spędziłem już grubo ponad 350 godzin), a tu VAC ban, wali mnie co myślicie, ale jakim zjebem bym musiał być żeby być odpalony na koncie na którym mam w ekwipunku nóż z hakiem, i ogólnie skiny o wartości 300zł+. Jak dla mnie to jest jawna kpina, dostałem bana pomimo to że siedzę w s3 i nie gram z*********e(wczoraj wbiłem s4), wieczorem grałem bez najmniejszego problemu a dzisiaj jest VAC. Myślcie co chcecie ale jak dla mnie ta gra się robi ekstrelamnei c*****a, nawet nie zliczę ile razy w silverze grałem na odpalonych rusków, ale mimo to grałem normalnie, a dzisiaj dostaje VAC'a na konto, już nawet j**** to konto bo wali mnie to, najbardziej szkoda mi tego że valve wyjebało mnie w dupe za 300zł.

Opublikowano

Spróbuj napisać na forum supportu, wytłumaczyć im sprawę...
VAC rzadko popełnia błędy, więc musiałeś być odpalony, albo rzeczywiście to błąd ;))

Opublikowano

A nie masz odpalonego programu pod myszke np jak ma A4tech ?

Bo za to mozna dostac VAC-a

Za oprogramowanie od A4yech'a nie dostaje się bana. Czytałem gdzieś ostatnio że napisali do supportu i że to nie jest karalne banem.

A co do tematu to napisz do supportu, odpiszą ci skąd wziął się ban.

Opublikowano

Mam zwykłą myszkę logitecha za kilkanaście złoty, nie powiedzą mi za co dostałem bana bo najzwyczajniej w świecie takie mają zasady że wszystko jest "anonimowe", napisałem ale i tak nie oczekuje odpowiedzi, a tymbardziej bana, na bank zleją mnie formułką o VAC banie i siema, nie musicie mi wierzyć ale nie byłem odpalony nawet przez chwile :/

Opublikowano

Mam zwykłą myszkę logitecha za kilkanaście złoty, nie powiedzą mi za co dostałem bana bo najzwyczajniej w świecie takie mają zasady że wszystko jest "anonimowe", napisałem ale i tak nie oczekuje odpowiedzi, a tymbardziej bana, na bank zleją mnie formułką o VAC banie i siema, nie musicie mi wierzyć ale nie byłem odpalony nawet przez chwile :/

Jeszcze jest możliwość że ktoś wszedł na twoje konto, bo np. miałeś keyloggera i używał tam cheatów.

Support powinien odpisać dlaczego. Poczekaj aż odpiszą i wtedy wyjaśniaj.

Opublikowano

Poczekam, nie mam już i tak nic do stracenia, szczerze wątpię bo zdaje sobie sprawę że pisze do nich 90% zbanowanych że są niewinni i pewnie zleją mnie, ale zobaczymy, dam wam znać na dniach co z tego wyniknie(na dniach bo pewnie będę czekał 3 dni na odpowiedź).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...