Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Converse vs Air Force

Radi ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja Air maxiki polecam . Ostatnio OG Infrated kupiłem. Jestem zadowolony <3

Przecież maxy są okropne, a przynajmniej 1 i 90.

Do forceów więcej fitów jest (pomimo tego, że same buty są według mnie brzydkie), więc weź force'y.

Opublikowano

Najśmieszniejsze są komentarze pedały chodzą w rurkach i tak dalej ble ble.......

Są to najczęściej użytkownicy nie zaznający nawet dotyku warg dziewczyny, walący notorycznie konia.

Bierz Af1 forcy z tych dwóch ale Ja na Twoim miejscu brałbym Fluxy/roshe a na tą pogodę maxy albo jordany

tu nie chodzi o rurki, tu chodzi o vansy u 'faceta'

@topic

conversy - trampki za ch.. wie ile hajsu, prędzej brałbym te af, ale i tak wybrałbym na pewno coś innego.

Af1 white, jeszcze leginsy czarne i parka, i można robić pseudo bloga z gimbazjum

tru

Ewentualnie bierz er maksy, w gimnazjum szpan i szłek murowany

Opublikowano

Trampki to u mnie na bazarku są za 20-30 zł max. Ze skrajności w skrajność, jakby porównywać japonki z gumiakami. ZX 750 sobie kup. Chyba Air Force/Air Max/Conversy/Vansy i Jordany są w modzie jeśli chodzi o ilość tego u ludków na girach. Ja jakoś wolę mieć coś innego niż cała reszta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...