Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Converse vs Air Force

Radi ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakie buty wybrać? Cały czas chodzę w vansach, już któraś z kolei para, czas na zmiany :x

Myślę nad air force bo fajnie wyglądają a converse zawsze są w modzie ;_;

Oczywiście kolor biały.

Jakie polecacie?

Chodzę do gimnazjum.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Converse są bardzo słabe, a w białych af'ach za dużo gimbów się wozi. Miałem je i nie polecam, chciałem je wyprać to się textury buta powykrzywiały. 

W tych cenach bardzo fajne są roshe lub zx fluxy.

Opublikowano

Wybierz te które ci się podobają. Nie warto słuchać nerdów którym ciągle tylko pedały w głowie. One mają się tobie podobać czyż nie?  xD

Opublikowano

Wybierz te które ci się podobają. Nie warto słuchać nerdów którym ciągle tylko pedały w głowie. One mają się tobie podobać czyż nie? xD

Prawdaż, ale podobają mi się dwie pary :v

A poza tym jebie mnie kto w nich chodzi, jak unisex to unisex.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Air Force 1 ! białe polecam, mega wygodne, mega wytrzymałe, co do cenversów osobiście nie lubie, teraz zaczyna się wiosna więc idealna pogoda na Air ponieważ szybko Ci się nie pobrudzą, ale spokojnie łatwe do czyszczenia ! ;) 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Teraz jest wielki szał na te Air Force, coraz więcej osób decyduje się na ich zakup. Mimo wszystko jeśli biorąc pod uwagę obie pary - te są według mnie zdecydowanie lepsze.  
Jeśli nie przeszkadza Ci podobne obuwie jak Twoi rówieśnicy kup je, wygodniejsze i praktyczniejsze. 

A tak dodając ode mnie, zastanów się jeszcze nad tym. Czasami warto postawić na oryginalność i nie iść za tłumem, a wyborów masz dużo. 

~ ~

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

air force 1 black - my love 
no ale conversy to klasyki, które często są niezastąpione. 
cóż za dziwne pytanie, obie pary! :D

tMjZlYU.png

Opublikowano

Najśmieszniejsze są komentarze pedały chodzą w rurkach i tak dalej ble ble.......

Są to najczęściej użytkownicy nie zaznający nawet dotyku warg dziewczyny, walący notorycznie konia.

Bierz Af1 forcy z tych dwóch ale Ja na Twoim miejscu brałbym Fluxy/roshe a na tą pogodę maxy albo jordany

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Polecam air force bardzo wygodne, chociaż biorąc je musisz liczyć się z tym, że po dłuższym czasie użytkowania, jak każde białe buty, zżłókną. Co do conversów, niestety miałam okazji w nich chodzić więc nie doradzę w tej kwestii. :D Moda modą, ale biorąc pod uwagę, że idzie zima, moim zdaniem lepszym wyborem będą jednak air force. :v

large.gif

Opublikowano

Posiadam zarówno Converse jak i AirForce (nie te białe gówno z blaszką tylko normalne, fajne airforce)

I w Conversach czujesz każdy kamyk pod stopą, but szybko się niszczy a jakość pozostawia wiele do życzenia. (cena ok.42€)

W Airforce chodzę już z rok i bardzo sobię chwalę, nic się nie stało z nimi jeszcze i ogólnie są z*******e. (cena ok.100€)

fPySbep.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...