Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Dopasować Skille Dla Ninjy Dagger Pvp

SaperX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto Poradnik Jak rozdać Najlepiej Skille dla Ninjy Daggera aby był dobry w PVP

Wielu ludzi Zadaje Pytania 'Jak rozdać skille dla daggera aby był w pvp ' otóż odpowiedz jest łatwa.

1.Zasadzka.jpgZasadzka-Ta umiejętność jest podstawowa do PvP Ponieważ w plecy Zadaje najwięcej obrażeń z całej gry!

2.Truj%C4%85ca_Chmura.jpgTrująca Chmura-Umiejętność z dużą szansą na otrucie. Jedyna umiejętność, na którą prawie nie działają żadne ABSy. Bardzo dobra Umiejętność ponieważ może zatruć i zadać dużo obrażeń .

3.Wiruj%C4%85cy_Sztylet.jpgWirujący Sztylet-Tak samo jak zasadzka idealna umiejętność do PvP. Po zakończeniu combo możemy w odpowiednim momencie podwójny lub potrójny hit umiejętności. Posiada szansę na otrucie.

4.Szybki_Atak.jpgSzybki Atak-Silna ofensywna umiejętność zabierający duże obrażenia.Kiedy wróg jest daleko dzięki tej umiejętności możesz szybko się do niego wrócić.

5.Krycie_Si%C4%99.jpgKrycie Się-Umiejętność dodaje bonus do zasadzki o dany procent. Pozwala nam ukryć się na określony czas. Ładuje się w 60 sekund.

Następnie będą bonusy:

W broni oraz innych przedmiotach powinny być takie bony:HP,Zręczność,ABS na inne klasy i magię,Siła oraz Krytyczne uderzenie aby wygrać z kimś na Hita

To dla nowak13666 a więc najpierw powinno sie dać w Żywotność, potem w zręczność następnie w siłę i na końcu w inteligencje

Bardziej estetyczna praca wykonana dla Sketchy i opis skilli dla innych.Pzdr i dawajcie minusy:D

Koniec Poradnika I prosze o minusy i 5* i pozytywne komentarze

Kocham mpcforum.pl!!!

userbar2.jpg32964.png

33863.gif33886.png

33883.png33833.jpg

33671.jpg33674.jpg

33623.png33075.png

Daj minusa(-) nie bądź pała

@koli1996 Pozwolił mi na dodanie pierwszego USERBARA reszta moje:D

Opublikowano

1. Zasadzka, zgode się ;>

2. Zabiera mniej więcej 1k hp? :> Na 65 można wyciągnać ~8k...

3. "On też jest dość dobry"... Hihi.. Zaraz po zasadzce najlepszy skill

4. Powinien być przed wirującym? :x Wirującym zrobisz 3x i zatrujesz... -.-

5. Krycie.. Tak

Najgorszy poradnik jaki widziałem. Poradnik? Chyba swoje durne przemyślenia.

Opublikowano

Dla mnie "ciemny" poradnik. Słabo opisane, "Otóż odpowiedź jest łatwa. 1. Otóż..." Otóż i otóż.

Najlepiej jak by było tak:

1. Skill jako pierwszy - opis skillu

2. Skill jako drugi - opis skilu

itd, a nie tak... tak... nie po polsku >.<

zenm.png

Opublikowano

Żal. Nie grałeś Dagg to nie pisz. -.-

2. Po kija Ci chmura na takim niskim lvl ;/ ?? Przecież można zatruć tylko 8 lvl + bądź -. Zamiast tego Wirek. Też ma % na otrucie +kombo daje nawet 6k na serie.

3. Szybki bez wątpienia.

4. Chmurka. Teraz to ona pobajeruje innych a nie wcześniej...

PAMIĘTAJ!!!

PvP zaczyna się od 54 lvl (3xM)

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Opublikowano

stefan, przecież on napisał że gra ninja :rolleyes:

Ale ja bym nie robiła tak szybko trującej chmury ;/ Według mnie najlepiej ją zrobic jako 4 skill, ewentualnie 3.

Najpierw można zasadzkę/wirujący

Potem drugi z nich, jako trzeci szybki, a potem trująca. Ale to tylko jest mój build ^^ Nie musi mnie krytykowac odrazu OK?

Poradnik dobry, dam Ci +, przynajmniej widac że się starasz, a ja to oczywiście doceniam. Skoro twój ninja jest dobry, to może to nie byc wcale zły build, jednakże jakoś trzeba ten lvl wbic? Co do tego się ze mną zgodzisz, ponieważ jakby nie było ninja expi z ''buta''

Najlepiej opisz wszystkie skille, co i jak, wtedy będzie bardziej przejrzyście dla tych którzy nigdy nie grali ninją.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

O widzę, że twój kolejny poradnik... Poradnik może być przydatny dla tych, którzy nie wiedzą jak te skille rozwijać... Ja bym dodał do niego parę bajerów, typu ikona skilla, itd. No cóż... tak to już jest, żeby być chwalonym trzeba się napracować... Możesz myśleć, że się ciebie czepiam, lecz ja tylko doradzam.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Według mnie to jest aka poradnik a nie tutorial. :huh:

Jeśli już to zasadzka --> chmurka --> krycie się --> szybki --> wirujący

1358809676-U384748.png

Opublikowano

chłopie nie bierz sie za poradniki, bo nie dość że twoje słownictwo jest ubogie to dochodzi 0 estetyki i 0 wiedzy o danej postaci.

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

jednym slowem temat na spam !

jesli chodzi o priv to dajesz w co chcesz i tak na 1 wyjdzie bo na 86 srednio sie pvp robi zeby byla moc a nie sie napierdalasz ze skillami na m1 jak na pl to jest bezcelowe ninja jest dobry od 90 lvla takie jest moje zdania mozna juz zamknąc temat!

Opublikowano

Sketchy jestem nowy na mpc forum więc ja jeszcze tak dobrze nie umiem pielęgnować tematów jak bede umiał to poprawie :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

userbar2.jpg32964.png

33863.gif33886.png

33883.png33833.jpg

33671.jpg33674.jpg

33623.png33075.png

Opublikowano

hmm ja jade tak (na csyt2) i tak expilem na koniu wiec ;F dalem chmurke ---> zasadzka----> a potem krycie bo ona daje duzo do zasadzki... teraz w wirek

Opublikowano

chyba ty nie grałeś długo daggerem

na privach ZAWSZE gram daggerem, i niekiedy klade chinczykow :P

1. zasadzka-okey, całkiem ładnie się zabija kolesi(jak dobrze wybonowane eq, to sporo hp się zjedzie, mój rekord 32k, zdechł chinol od tego :P)

2. wirujacy-przejedziesz po kolesiu ~6k hp w dół :P(bez krytyka ani niczego)

3.szybki-czemu? a temu, że szybciej wrócisz do ofiary :P~6k hp(też bez krytyka)

4.chmurka-jest dobra, jak masz super eq, możesz wyciągnąc fajne dmg(mój rekord na Diwangu 28k :P)

5. Krycie-co tu dużo gadać, przydaje się do zasadzki :P

Opublikowano

Ja 119k 2 tygodnie temu| chinolowi z zasadzki a chmurki 89k na csyt2 ale wtedy nie mialem eq na 90 bo mialem 86 lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

userbar2.jpg32964.png

33863.gif33886.png

33883.png33833.jpg

33671.jpg33674.jpg

33623.png33075.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...