Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do CS:GO

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze korzystałem z bezprzewodowych myszek, z resztą ojciec nawet mi za bardzo nie chciał zamówić (ja nie mam konta bankowego) przewodowej, pod argumentem, ze uszkodzę ten kabel, bla bla bla. Ale ile to się słyszy, ze bezprzewodowe nie nadają się do grania, ja sam tego nie rozumiem, ale może warto Wam zaufać? Tak więc ostatnio myszka a4tech bloody, jakaś bezprzewodowa za 100 zł. Zalałem ją zupą pomidorową, nie nadaje się już do używania. Mialem jakąś inną bezprzewodową, wartą pewnie 30-60 zł. Jakoś działa, ale ciężko było mi się na początku do niej przyzwyczaić, jest bardzo mała, bądź co bądź ciężko mi sięna niej gra w cs;go, nie chcę mi się uczyć grać w cs specjalnie pod tą myszkę. Więc myślałem nad kupnem w cenie 50-70 zł. Tymrazem przewodowe, najwyżej pójde do centrum handlowego, do jakiegoś sklepu typu rtveuroagd i sam kupie, ale pytanie jaką? Mam również pytanie, czy myszka przewodowa za 50-70 zł będzie lepsza od mojej poprzedniej, bezprzewodowe za 100 zł, a4tech bloody?  Napiszcie mi też czemu przewodowe są lepsze w grach, bo nie rozumiem.

XrgAYyk.png

Opublikowano

co to jest avago?

Sensor optyczny bardzo dokładny

Opublikowano

w tej cenie pewnie i tak nic z takim sensorem nie znajdę.

Jak dla laika to ta Bloody będzie dobra, choć możesz kierować się w stronę kinzu v2/v3

Opublikowano

Jak dla laika to ta Bloody będzie dobra, choć możesz kierować się w stronę kinzu v2/v3

Jak dla laika? To trzeba się jakoś mega znać na myszkach i być pro graczem, żeby zauważać różnice między sensorem optycznym, a laserowym?

Wolę kupić już coś porządnego, mogę nawet wydać te 80-100 zł jeśli zapewni mi to mysz, przy której nic tylko grać, która umożliwi mi nawet bycia prograczem jeśli będę chciał, która po prostu poprawi mi skilla w cs

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jak dla laika? To trzeba się jakoś mega znać na myszkach i być pro graczem, żeby zauważać różnice między sensorem optycznym, a laserowym?

Wolę kupić już coś porządnego, mogę nawet wydać te 80-100 zł jeśli zapewni mi to mysz, przy której nic tylko grać, która umożliwi mi nawet bycia prograczem jeśli będę chciał, która po prostu poprawi mi skilla w cs

Obie myszki są optyczne z tym, że bloody ma pixarta.

Jeśli obrót o 360 stopni zajmuje Ci mniej niż 3 przesunięcia to bierz Bloody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...