Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak rozpoznać model który 'działa' na AMD?

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś chciał wiedzieć jak rozpoznać to bez problemów mógł się dowiedzieć, ale temat jak najbardziej się przyda, dla leniwych, którzy nie umieją napisać PW. :)

Opublikowano

Jak ktoś chciał wiedzieć jak rozpoznać to bez problemów mógł się dowiedzieć, ale temat jak najbardziej się przyda, dla leniwych, którzy nie umieją napisać PW. :)

I przy każdym modelu mają pisać na pw? O_o. Tutaj mają poradnik jak sami sobie sprawdzić, jeszcze im download Granny Viewera dałem :D

logo.png

Opublikowano

I przy każdym modelu mają pisać na pw? O_o. Tutaj mają poradnik jak sami sobie sprawdzić, jeszcze im download Granny Viewera dałem :D

W sensie, chodziło, mi o to, że jak ktoś nie wiedział, a chciał wiedzieć to mógł napisać do Ciebie (marka, inka itd) i zapytać jak się sprawdza. A z racji, że wszyscy na forum sobie dla siebie życzliwi i pomocni to by się dowiedział od razu. :)

Opublikowano

W sensie, chodziło, mi o to, że jak ktoś nie wiedział, a chciał wiedzieć to mógł napisać do Ciebie (marka, inka itd) i zapytać jak się sprawdza. A z racji, że wszyscy na forum sobie dla siebie życzliwi i pomocni to by się dowiedział od razu. :)

Źle zinterpretowałem Twoje słowa. Możliwe że pisali do nich lecz nie wiem z jakim rezultatem. Ja też dowiedziałem się tego za pomocą Marka bo mam z nim bardzo dobre kontakty, a poradnik napisałem w sumie z nudów a wiem że niektórym się przyda :)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...