Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz osób do gry drużynowej? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: MachoBeng

Region:  EUNE

Level: 151

Dywizje członków: plat 3, diament 3, plat3

Kontakt: pw lol

Dodatkowe informacje: poszukuje suppa i junglera, p+ ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nick: Gorn5

Region: EUNE

Level: 30+

Dywizje członków: Brak

Kontakt: MPCforum, Discord, telegram (wszystko w profilu)

Nazwa drużyny: Aurum Team (może ulec zmianie)

Dodatkowe informacje:

Hej ? Razem z użytkownikiem @.grimm poszukujemy osób do gry drużynowej w Ligę Legend. Od razu zaznaczę, że chodzi o grę amatorską – nie jesteśmy wybitnymi graczami z bogatym doświadczeniem i nadzwyczajnymi umiejętnościami, którzy od zaraz chcą brać udział w turniejach i wszystkie je wygrywać, a typowo początkującymi graczami z dużymi ambicjami, którzy bardzo chcieliby się nauczyć grać w tę grę i na bazie tego móc w przyszłości (być może niedalekiej, turnieje online też są swego rodzaju treningiem) próbować swoich sił w starciach z innymi drużynami. Naszym celem jest więc znalezienie trzech osób, którzy niezależnie od wieku, płci czy poziomu skilla w grze, zechcieliby rozpocząć wraz z nami tę przygodę, rozwijać się i dążyć do bycia najlepszym. Czego oczekujemy? Na pewno jak wcześniej już wspomniałem nie jest istotny dla nas wiek czy wasze umiejętności w grze – możecie pobrać nawet dzisiaj grę i być tak samo beznadziejnymi jak my. Najważniejszą rzeczą, którą wręcz wymagamy, by w ogóle podjąć w tej sprawie jakiekolwiek kroki, jest bycie normalną osobą, która nie jest toksyczna, chamska, łatwo się denerwuje i poddaje, ma słomiany zapał i w każdy inny negatywny sposób wpływa na atmosferę w 'drużynie'. Powód jest chyba oczywisty. Chcemy stworzyć zgraną drużynę, która potrafi się ze sobą dogadać, dobrze zagrać i fajnie przy tym spędzić czas, a nie bandę gości, którzy wrzeszczą na siebie, bo zginęli w gierce komputerowej, ktoś coś źle zrobił czy przez jakikolwiek inny głupi powód, który u normalnego człowieka nie powinien wywoływać takich emocji. Jak już wspomniałem, nie jesteśmy wybitni, a wręcz powiedziałbym, że nooby z nas (czasami jest lepiej!), dlatego każdy proplayer czytający ten post, niech się najpierw zastanowi, czy jest cierpliwy i potrafi zaakceptować to, że ktoś gra słabiej. Jeśli tak, to super. Zawsze przyda się ktoś, kto ma większą wiedzę – wtedy szybciej się wszyscy nauczymy – choć nie twierdzę, że bez takiej osoby sobie nie poradzimy, bo to oczywiście nie jest prawda. Nie przedłużając... Jeśli jesteś zainteresowany/a, napisz do mnie prywatną wiadomość na forum lub na Discord i napisz coś z sensem, żeby to nie było "ce grać", tylko np. coś o sobie, czego oczekujesz i tak dalej. Do zobaczenia!

A... się rozpisałem, a nie napisałem o jednej istotnej rzeczy. Kwestia doboru roli w drużynie. Na pewno wolna jest dżungla. Próbowałem grać, ale mi nie podeszła. Od kilku dni gram na midzie i jest coraz lepiej, dlatego myślę, że mid jest zajęty (gdyby jednak nie wyszło, mogę oddać i będę supportem). Top jest zajęty przez kolegę. Poszukujemy więc osób do dżungli i dwóch na bota. Jesteśmy jednak elastyczni jeśli chodzi o role i wszystko tak naprawdę może się jeszcze zmienić.

Opublikowano

Nick: Mrrauu

Region: EUW

Level:20

Dywizje członków: beznaczenia

Kontakt: forum, gra

Nazwa drużyny: brak

Dodatkowe informacje: szukam ludzi do wspólnej gry 4 fun jak i na rankedy gdy dobije 30 ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nick:  Xeozone

Level: 51 

Dywizje członków:  gold 4 (spadlem z g2)

Kontakt: w grze

Nazwa drużyny:  Brak

Dodatkowe informacje:  Szukam osob do gry, najlepiej 5ki. gram jungle mid najlepiej ale topke I supporta tez ogarniam. jestem bardzo duzo online wiec treningi itd mile widziane

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nick: Ted Bündy

Level: 158

Dywizje członków: g1/p4 

Kontakt: pw forum

Dodatkowe informacje: Hej wraz z kolegą szukamy 3 osób na pozycje mida, topa oraz supporta. Gramy oczywiście z voice. Jako iż nie gramy jak typowe goldy szukamy kogoś z p/diax i wyzej, chetnych do wspolnych gierek zapraszam. Ze wzgledu na prace i zycie prywatne mozemy grac po 3/4 godzinki dziennie 😛 

Opublikowano

Nick: Against myself

Region:  NA

Level:

Rola: top/mid

Dywizje członków:

Kontakt: priv/lol

Nazwa drużyny: 

Dodatkowe informacje: Szukam osób do turnieju NA na DZIŚ 24:00 10 euro na osobę łatwy hajs, nooby tam grają

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: SKT PoohMänDu

Level: 101

Dywizje członków: S1/G

Kontakt: pw forum/gra

Dodatkowe informacje: Szukam teamu gram na pozycji support, mainuje Leone. Posiadam discord, mam mikro, 23 lata.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Nick: znieumiemwtograc

Region: eune

Level: 57 plat 3

Dywizje członków: gold w góre.

Kontakt: tutaj, w grze lub discord.  Dave1043#6492

Nazwa drużyny: -

Dodatkowe informacje: szukam druzyny do flex 5v5.  Gram top/mid.

Edytowane przez Dawid1043
  • 1 miesiąc temu...