Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jodu online, dziś update

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzisiaj rano zlapaly mnie drgawki przez to ze nie moglem grac w lige pot lal mi sie z czola ale jak tylko zobaczylem ten temat to nadzieje powrocily, autorze tematu prosze o relacje na zywo z prac nad aktualizacja

^_^

Opublikowano

oj wydaje mi sie, że to za chwile może być update, wyjatwkowo dużo adminów itp online, coś się chyba szykuje :D

wczoraj też byli i też grali i nic nie było xDD maybe chcą wbić master tiera i dp dodać update =) Jak tylko oni mają to wygrywają xD

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

oj wydaje mi sie, że to za chwile może być update, wyjatwkowo dużo adminów itp online, coś się chyba szykuje :D

niestety cie rozczaruje imeh napisał że graja tak od 4 dni

qxw0er.jpg

Opublikowano

niestety cie rozczaruje imeh napisał że graja tak od 4 dni

stary ale ja nie mówie o tym, że grają, bo l# testowali już w 1 dzień po upie, #potwierdzone info, chodzi mi o to co dzieje się na forum i ircu

Opublikowano

stary ale ja nie mówie o tym, że grają, bo l# testowali już w 1 dzień po upie, #potwierdzone info, chodzi mi o to co dzieje się na forum i ircu

nic sie nie dzieje zawsze tak samo jest ..

qxw0er.jpg

Opublikowano

Niestety cie rozczaruje, to ze jest duzo adminów nie oznacza zupełnie nic. Po 2 to nie jodus jest odpowiedzialny za update tylko Honda, jodus tylko go udostępnia. 

Tak naprawde oni mają wyjebane na ten update :) Pewnie dadzą 2-3dni przed patchem 5.6, a potem up sorry pracujemy nad nowym systemem i koło sie zamyka 

Opublikowano

Niestety cie rozczaruje, to ze jest duzo adminów nie oznacza zupełnie nic. Po 2 to nie jodus jest odpowiedzialny za update tylko Honda, jodus tylko go udostępnia. 

Tak naprawde oni mają wyjebane na ten update :) Pewnie dadzą 2-3dni przed patchem 5.6, a potem up sorry pracujemy nad nowym systemem i koło sie zamyka 

jaki honda ma nick na jodusce?

qxw0er.jpg

Opublikowano

skad jestes tak dobrze poinformowany

^_^

Opublikowano

skad jestes tak dobrze poinformowany

Po pierwsze idź z tym ryjem błagam, po drugie nie wszystko co wypisują tu jakieś no name y jest prawdą a jak mają w nicku Minecraft to w ogóle Kappa xD. Gość nic nie wie na ten temat i pieprzy głupoty.

Opublikowano

Po pierwsze idź z tym ryjem błagam, po drugie nie wszystko co wypisują tu jakieś no name y jest prawdą a jak mają w nicku Minecraft to w ogóle Kappa xD. Gość nic nie wie na ten temat i pieprzy głupoty.

moze dzialy pomylil i pisal o updacie do minecrafta, czekam na wyjasnienia

^_^

Opublikowano

@  joduskame : (16 March 2015 - 08:42 PM) pls w8, L# big will happen eventually but I need to make those changes first worriedd.gif

ehh... nie wiem co ten brud robił przez 4 dni jak najpierw musi dodać te zmiany

@Edit

@  legacy :

(16 March 2015 - 08:49 PM) okay guys

czyżby l# big today? <3

Opublikowano

@  joduskame : (16 March 2015 - 08:42 PM) pls w8, L# big will happen eventually but I need to make those changes first worriedd.gif

ehh... nie wiem co ten brud robił przez 4 dni jak najpierw musi dodać te zmiany

przeciez jodus ciagle trolluje z imehem i gówno robi wszystko robota hondy

@Edit imeh sobie teraz gra na l# xerathem ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...