Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jodu online, dziś update

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fake bana mu.

LOL u mnie w przeglądarce się to właśnie wyświetla, nie interesuje mnie że ty nie wierzysz w ten cud.

Jak ktoś nie wierzy to mogę nawet video nakręcić...

Opublikowano

LOL u mnie w przeglądarce się to właśnie wyświetla, nie interesuje mnie że ty nie wierzysz w ten cud.

Jak ktoś nie wierzy to mogę nawet video nakręcić...

Mam gdzieś cuda itp, siejesz zamęt. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

update pewnie już dawno jest tylko zamiast udostępnić dla wszystkich wolą się pieprzyć z zamykaniem kolejnych tematów z pytaniami kiedy będzie.Zaraz riot pierdolnie kolejnym patchem i ludzie nie zdążą się jeszcze tym nacieszyć a będą czekać na kolejny

Opublikowano

na bolu sie fajnie gra ;D nie warto czekać na l#

gram na vipie, skrypty sa lipne np do ezreala missuje q jak poyebany tylko manetraci cs tez gubi około 30-40% cs stracone.

Opublikowano

gram na vipie, skrypty sa lipne np do ezreala missuje q jak poyebany tylko manetraci cs tez gubi około 30-40% cs stracone.

jak scrackowana wersja to nie ma co sie dziwić...

Sam sprawdzałem i free bol jest lepszy od cracked bol.

Opublikowano

update pewnie już dawno jest tylko zamiast udostępnić dla wszystkich wolą się pieprzyć z zamykaniem kolejnych tematów z pytaniami kiedy będzie.Zaraz riot pierdolnie kolejnym patchem i ludzie nie zdążą się jeszcze tym nacieszyć a będą czekać na kolejny

jak jodu zrobi paid to bedzie szybciutko updatowany program.

Opublikowano

a nawet jeśli jest online to co? pc nie może włączyć?

siedzi teraz na ircu i odpowiada na moje pytania... Dowiedziałem się że jest nazistą, że ma coś do kogoś o nicku kiker173 (moje konto z nulled.io nie wiem co mu zrobiłem ale mniejsza), robi jakieś aktualizacje windowsa sharpem teraz się w ogóle nie zajmuje bo pewnie już jest zrobiony i wprowadzają tylko system paid...

Opublikowano

siedzi teraz na ircu i odpowiada na moje pytania... Dowiedziałem się że jest nazistą, że ma coś do kogoś o nicku kiker173 (moje konto z nulled.io nie wiem co mu zrobiłem ale mniejsza), robi jakieś aktualizacje windowsa sharpem teraz się w ogóle nie zajmuje bo pewnie już jest zrobiony i wprowadzają tylko system paid...

jednym słowem z*********e.

Kocham Renissance.

Opublikowano

znowu info wzięte z dupy z tym paidem czy serio? wszędzie trolle więc nie brzmisz wiarygodnie.

jak dla mnie gdyby mieli wprowadzić płatności oznajmili by to wszystkim już dawno a nie wkurwiali ludzi tym czekaniem

Opublikowano

znowu info wzięte z dupy z tym paidem czy serio? wszędzie trolle więc nie brzmisz wiarygodnie.

jak dla mnie gdyby mieli wprowadzić płatności oznajmili by to wszystkim już dawno a nie wkurwiali ludzi tym czekaniem

pisze pod pseudoninem nina i teraz jodu o tym mówi na ircu. Napisał też "redditlegion, is not that easy to crack L# now

Opublikowano

jak scrackowana wersja to nie ma co sie dziwić...

Sam sprawdzałem i free bol jest lepszy od cracked bol.

Nie gram na cracked. Mam vipa bo kupuje czasem się przyda :D gram na big fat ezreal. W sumie najwiekszy problem to te cs'y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...