Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót w celach zarobkowych

Bartezzz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Przygode z metinem skonczylem jakies 2 lata temu a do tej pory wiele sie zmieniło. Pamietam ze fajna kasa była dzieki sposobowi super rewards no ale z tego co widziałem on juz nie działa.

Do rzeczy,pochodziłem troche po miescie i zauwazylem ze najlepsza cena odznaczają się białe perły (chodzi w przeliczeniu na yang a potem pln). Mysle zeby sprobowac kupic pare kont 30 lv i fishbotem sie dorobić .

Własnie, jak to teraz jest ? Jak konczylem gre boty biegały jak chciały i nikt nad tym nie panował ,a teraz sadzicie ze szybko zbanuja fishbota ?

Ogólnie hacki jeszcze działajo :D?

Opublikowano

Na prawdziwy hajs bym sie nie nastawial. Strata czasu, serio

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Oj szybko Cię zbanują. Ogólnie jeżeli chcesz ''coś'' zarobić, to rusz dupkę i roznoś ulotki. Każda praca jest lepsza od zarabiania w grze. Trudniej później jeszcze to pylić na allegro, albo gdzie.

Opublikowano

Oj szybko Cię zbanują. Ogólnie jeżeli chcesz ''coś'' zarobić, to rusz dupkę i roznoś ulotki. Każda praca jest lepsza od zarabiania w grze. Trudniej później jeszcze to pylić na allegro, albo gdzie.

metin to może nie gra typowo pod zarobek, ale inne jak najbardziej.

Opublikowano

Spokojnie mam prace ,a metina nie mam zmiaru traktowac jako utrzymanie. po prostu szybko wywnioskowalem np ze jak biala perla na ktoryms serwerze kosztuje 50kk

a 100kk=10-12zl to kilkanascie botow by moglo nawet fajnie zasilic moj portfel

Nie iwem czemu tak krytykujecie ta gre , zanim skonczylem ""kariere" (wraz z koncem sposobu na smy) to potrafilem w przeliczeniu na 2 tyg tego tysiaka zgarnac...

tylko faktycznie jesli maja mnie po godzinie zbanowac za boty, to to nie bedzie mialo sensu

Opublikowano

Lepiej zarobić uczciwie niż zarobić podstępem. Wyłapią szybko Twego fishbota.

Opublikowano

Spokojnie mam prace ,a metina nie mam zmiaru traktowac jako utrzymanie. po prostu szybko wywnioskowalem np ze jak biala perla na ktoryms serwerze kosztuje 50kk

a 100kk=10-12zl to kilkanascie botow by moglo nawet fajnie zasilic moj portfel

Nie iwem czemu tak krytykujecie ta gre , zanim skonczylem ""kariere" (wraz z koncem sposobu na smy) to potrafilem w przeliczeniu na 2 tyg tego tysiaka zgarnac...

tylko faktycznie jesli maja mnie po godzinie zbanowac za boty, to to nie bedzie mialo sensu

Teraz już nawet m2bob łatwo leci wykryć. Ban od SM i wszystkie konta zalogowane dostają autoban plus sklepy/pozostałe konta zalogowane w tym samym czasie na tym samym 1pc, lub przekładające bezpośrednio przedmioty na handlu ;-) Nie którzy, zwykli GM'owie (na negros/starym tbd) mają podobne uprawnienia, da się coś wyciągnąć, ale często gęsto widok 6 kont zbanowanych to norma ;-)

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

na PLu ciężko jest zarobić dobry hajs :)

białe perły są średnio po 60kk ale dużo osób ma ich ponad 200 sztuk w ekwipunku bo naciukali na evencie xD

poza tym fishboty banują po 6h użytkowania więc pozdro 600 :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

To już zależy jak kto  zarabia :) Ja w styczniu zainwestowałem 50 zł, jestem 500 zł do przodu ;) Chyba niezły biznes, jak na prace w domu dla niepełnoletniego. Co lepsze. Grałem maksymalnie godzine dziennie, bo zarobek tylko z handlu.

Opublikowano

Bardzo szybko cię wyłapią potem jedynie poczekają co kombinujesz , tak czy siak dostaniesz szybciej tego bana. Chcesz zarobić? proszę bardzo postacie do 20 lvl i rób eq 5b + DT. 

signjpg_swwrens.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...