Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metek sie scina

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z metkiem. Chodzi o to ze np. na spotach czy gdzies gdzie jest troche wiecej ludzi sie scina i to dosc bardzo. Uzyje peleryny i zaczyna sie tak jakby pokaz slajdow a nie plynna gra. Wszystkie programy ktore moglyby temu winic wylaczylem ale nadal nic. Wie ktos czym to moze byc zpowodowane?? 

Nie wiem czy to sie przyda:
Win8

Intel® Core i5-3337U CPU@ 1.80GHz 1.80GHz

4GB Ram

64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Opublikowano

Masz za słaby proce na win 8;d Zmien procka powinno pomóc;p

Hahahahhahahahahahhahahahahahahahahah! Sie popłakałem ;D

Co do tematu. Grafika zintegrowana? Jeśli tak, masz odpowiedź. Dodatkowo kwestia systemu. Syf czy dbasz o porządek ? Dobrze zasyfiony system nawet na najmocniejszym sprzęcie bedzie zacinał gry.

Skoro to laptop i zakładając ze posiada integre to zrobisz niewiele. Jeśli masz dedykowaną dodatkową kartę to problem może byc z optymalizacją systemu. Pozdrawiam.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

@elakim 

D 43.6 Wolnego z 258 

To, co ty masz na tym dysku?, polecam przeczyścić najpierw komputer dogłębnie oraz pousuwać wszystkie nie potrzebne z niego rzeczy. (Między innymi np. gry, w które już nie grasz i te sprawy).

1) Pobierz ten program oraz wyczyść nim komputer. (Oficjalna strona producenta programu).

http://www.glarysoft.com/

2) Pobierz ten program oraz wyczyść nim komputer. (Zaufana strona Dobre Programy).

http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

3) Do tego przeskanuj system jakimś dobry antyvirusem (Od razu uprzedzam twojego pytanie, NIE AVAST SIĘ DO NICH NIE ZALICZA, moim zdaniem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...