Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ciekawego serialu

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam jakiegoś ciekawego serialu godnego obejrzenia, coś co wciąga i zachęca do oglądania następnego odcinka,  do tej pory co oglądałem to:

• The Walking Dead
  • Spartakus
  • Arrow
  • Wirus
  • Dolina Krzemowa

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Polecę od siebie 2 seriale :

1 . Lost Zagubieni  - mnie osobiście serial bardzo wciągnął, zacząłem oglądać go gdy miałem nogę w gipsie więc nie było mowy o lataniu po mieście czy chodzeniu do szkoły.

Serial jest dość stary, oglądałem go kilka lat temu . 

Opowiada o grupie rozbitków pasażerskiego samolotu, rozbili się na wyspie, która skrywa wiele tajemnic ;) Serial jest mega ... chyba pomyślę nad ponownym obejrzeniem xD

2.  Internat (El internado) - Hiszpański serial o grupie nastolatków uczących się w elitarnej szkolę z internatem, miejsce to skrywa przeraźliwe historię sprzed kilkudziesięciu lat. 

Serial jest godny obejrzenia, gorąco polecam ... oglądając wiele filmów nigdy nie pomyślałbym, że hiszpański serial/film może być tak dobry !

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Polecam Ci Breaking Bad.

Breaking Bad – amerykański serial telewizyjny z gatunku dramatu kryminalnego stworzony przez Vince'a Gilligana i kręcony w Albuquerque w Nowym Meksyku. Breaking Bad opowiada o dwóch latach z życia Waltera White'a (Bryan Cranston), niedocenianego nauczyciela szkoły średniej, u którego zostaje zdiagnozowany nieoperacyjny rak płuc. Schodzi on na przestępczą drogę, zaczyna produkować i sprzedawać metamfetaminę, aby zapewnić rodzinie byt materialny, kiedy on umrze. Współpracuje ze swoim byłym uczniem, Jessem Pinkmanem (Aaron Paul). Serial został określony przez twórcę jako współczesny western.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dodam jeszcze od siebie 2 seriale ;) 

Skazany na śmierć. 

Gra o Tron - już nie mogę się doczekać kolejnego sezonu ;( jeszcze kilka dni ...

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Właśnie rozpocząłem oglądać serial Gra o Tron, lubię takie klimaty narazie 2 odcinki pierwszego sezonu i wydaje mi się ze warto obejrzeć ;) 

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Dr. House - może wydawać się nudny ( przynajmniej mi się taki wydawał ) , ale okazał się zajeb*sty

Person of interest - Genialny serial. Początek może średni , ale później jak się rozwinie... Teraz aktualnie trochę zwolnili z tą fajną nakrętką, ale da radę oglądać

The Blacklist - Odczucie podobne jak w Person of interest

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Do powyższych propozycji dodam jeszcze Supernatural, gatunek fantasty, jednakże naprawdę wciągający. Akcja dość szybko się toczy, miło się ogląda. 

~ ~

Opublikowano

Muszę przyznać, że do tej pory podano naprawdę dobre seriale.

Od siebie dodam jeszcze

Vikings

Banshee

Black Mirror

Brooklyn Nine-Nine

The Wire

Fargo

Gotham

Hannibal

Hell on Wheels

Luther

The Fades

Misfits

Sleepy Hollow

Sons of Anarchy

Strike Back

The 100

The Big Bang Theory

2 Broke Girls

True Detective

Weeds

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja ci polece co ja ogladam:

Dominion 

The 100

Gotham

The Flash

Arrow­

Supernatural

Marverl Agents Of Shield

Opublikowano

Słyszałem od znajomego że Vikings - jest genialny :D 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sama również mogę polecić serial The 100 jest naprawdę nieźle wciągający! Sama obejrzałam dwa sezony w niecały tydzień i czekam z niecierpliwością na 3 sezon.

Gra o Tron tak jak ktoś już inny powiedział jest dość niesamowitym serialem którego ani trochę nie da się przewidzieć

Mogę również dorzucić Sposób na Morderstwo i Agenci Tarczy :) 

Jeśli to jeszcze mało daj znać, a pomogę polecić coś innego :> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...