Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przycinaniem

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z przycinającymi grami.

Gram sobie w Garry's Mod lub Gta SanAndreas lub inne Gry.

I po jakimś czasie mam ścinkę która trwa max. 3 sekundy po czym gra się odcina i działa normalnie. Dzieje mi się tak co jakiś czas.

W czym problem, że tak mi się dzieje.

Drugi problem to przy włączaniu komputera lub w grach.
Włączam komputer i po tym jak pokazuje się ten model płyty głównej pojawia się taki zielony ekranik na pół sekundy po przejściu na windows 8 to jest bardzo dziwne moim zdaniem i nie powinno się tak dziać ;p

Kolejną rzeczą jest dziwny obraz w grach. Gram sobie w Path of Exite, Gta 4 lub jakąkolwiek inną grę i po jakimś czasie komputer oraz dźwięk z gry się zacina pojawia się jakiś kolor na ekranie (Różne kolory czasem brązowy, różowy, niebieski itd..)

Same błędy z tym starociem mam :/
Póki co zbieram na nowy komputer mam już 300zł/3500zł ;-; Z czego kupuję Zalman z11 Neo z morele potem dysk 1tb, a na końcu tą reszte podzespołów za 3500zł więc wydam z 4500 może.

Sprzęt:

QleadTek WinFast 260GTX 896mb 448bit
Amd athlom x2 dual core procesor 5000+ 2,60Ghz
Ram 8gb ddr2
Płyta główna: K9N NEO V2 (Max. procek to AM2)
Windows 8 Pro 64bit
Zasilacz: Corsair vs450

Obudowa otwarta z dwóch stron bo gdy jest zamknięta to w środku jest piekranik..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...