Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić konto na pl2?

roseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, elo

Mam pytanie odnośnie Polskich serwerów. Czy opłaca się kupić w miarę przyzwoite konto na pl2 i tam grać? Gdzie gra najwięcej ludzi? Na pl1, pl2 czy pl3? Są jeszcze lagi? Bo ktoś wspominal, że były oporowe na pl3. 

Pozdro

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Pl3 bynajmniej u mnie już nie laguje, bugów u siebie nie obserwuje, chociaż raz na tydzień zatnie i nie da się atakować, relog pomaga. Jak na pl 1 jest to nwm, ale na pl 3 latają"podobno "słabsze konta"

Opublikowano

Moim zdaniem pl2 gralem na trzech serwerach pl1,2,3 i postanowiłem zostac na pl2 bardzo mili gracze nieraz trafia sie wredni.:p ale serwer pl2 jest ok na pl1 jak gralem to mi się nie spodobał ze względu na dużo botów na bitkach i malo graczy a pl3 oczywiście lagi ale nie wiem jak jest teraz na pl3 czy juz naprawili te lagi. :p

Opublikowano

a MOIM zdaniem na pl2 gra mnóstwo po*ebów, nie polecam tu zaczynać grać cała struktura gry jest pogmatwana zastanawiam się nad sprzedażą/zamianą kont bo to na prawdę porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...