Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ADION - BETA

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klon darkorbit

ekipa

• player.elite -> Creator, Developer, Admin
  • NoCheatImPGM -> Server Manager, Admin
  • BA-X -> Game Admin

link gry

skan https://www.virustotal.com/fr/file/229d615b1dfe308370c252a4c945544271fceccc9c694c98188156871384b29e/analysis/1426458477/

1426454707079731800.jpg

PSlqjGC.png

Opublikowano

Teraz w dobie serwerów prywatnych takie zajefajne klony to chyba nie będą grywalne, ale ja wole 100 x zagrać w dobrego klona niż najnowszą kopie DO.

cupakgame.jpg

Opublikowano

normalne DO jest fajniejsze teraz wgl zaczeli cos robic i progresuja wiec jak dla mnie takie klony ktorych jest sporo w sieci i te cale privy ktore masowo wychodza w swiat nic nie zyskaja bo bigpoint podejrzewam zgasi je tak jak ten server nie pamietam chyba darplanets poszlo po miesiacu w piach

Opublikowano

normalne DO jest fajniejsze teraz wgl zaczeli cos robic i progresuja wiec jak dla mnie takie klony ktorych jest sporo w sieci i te cale privy ktore masowo wychodza w swiat nic nie zyskaja bo bigpoint podejrzewam zgasi je tak jak ten server nie pamietam chyba darplanets poszlo po miesiacu w piach

a tam gadasz są sposoby normalne darkorbit to porażka jeżeli naprawią to co zniszczyli w krótkim czasie to będzie ok

PSlqjGC.png

Opublikowano

a tam gadasz są sposoby normalne darkorbit to porażka jeżeli naprawią to co zniszczyli w krótkim czasie to będzie ok

"zniszczyli" co wedlug ciebie zniszczyli ? to ze wprowadzili nowe wrota , nowe drony , designy , statki , lasery ? chcialbys latac 5 lat ze stara fullka ? przeciez to nie mialoby sensu gra musi sie rozwijac , zgodze sie z toba ze jeszcze niedawno oni zaniedbywali gre , ale teraz musze przyznac ze wzieli sie do roboty i w bardzo szybkim tepie progresuja , ja jestem zadowolony .

Opublikowano

po za przyspieszeniem mapy gry nic więcej a to jest 0,0000000001% progresu

jak to nie daja rozne znizki na przedmioty takie jak klucze /cdd/ formacje dronow , a to zacheca graczy i fajnie jest bo sie zbiera uri i sie czeka na znizke i sie kupuje np klucze 

dali wiecej battlerayow aby ludzie nie siedzieli na allienku po 15h dizennie i teraz kazdy moze sobie zabic battki do misji nie ma z tym problemu 

arena treningowa mozna pobic sie z gostkami z innych serverow fajna sprawa 

duzo rzeczy zrobili o ktorych my nawet nie wiemy zapewne

Opublikowano

Takie gierki były fajne pare lata temu, kiedy wyszło np. orbit legacy. Najlepiej ją wspominam, teraz te wszystkie gry tworzone w game makerze to strata czasu. Po 1 i tak upadnie a po 2 prywatne serwery są o wiele lepsze. Według mnie liczba graczy będzie znikoma w porównaniu do prywatnych serwerów.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Takie gierki były fajne pare lata temu, kiedy wyszło np. orbit legacy. Najlepiej ją wspominam, teraz te wszystkie gry tworzone w game makerze to strata czasu. Po 1 i tak upadnie a po 2 prywatne serwery są o wiele lepsze. Według mnie liczba graczy będzie znikoma w porównaniu do prywatnych serwerów.

mozliwe ale wiesz priv nie jest pewny bo moze pasc w kazdej chwili a normalne DO raczej bedzie sie trzymalo do ostatniego gracza tak mi sie wydaje :D

Opublikowano

po paru update nie polecam badziew szajs konta zresetowali wkurzył mnie zniszcze te gre wrrrrrrrrr

wszystko cie ubija na dwa strzały a lordakia i kristalin to szajs

od teraz grajmy wszyscy w offline darkorbit haha i zrobmy ranking na podstawie screenow :D

Opublikowano

teraz tak to wygląda xD

1427052985027142900.jpg

a po co tam czat ? przeciez to offline gra czy sie myle ? :P 

ogolnie nie wiem po co ty sie nad tym meczysz jak jest duzo takich offline gierek typu darkorbit 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...