Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stickery

Sortiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to cena może nawet spaść, a nie wzrosnąć. Nie tylko wy wpadliście na taki pomysł i teraz na nie popyt jest duży, bo każdy będzie chciał później sprzedać z zyskiem. A za te kilka miesięcy każdy będzie chciał je sprzedać i wątpię, żeby cena była jakaś duża.

Opublikowano

Jak dla mnie to cena może nawet spaść, a nie wzrosnąć. Nie tylko wy wpadliście na taki pomysł i teraz na nie popyt jest duży, bo każdy będzie chciał później sprzedać z zyskiem. A za te kilka miesięcy każdy będzie chciał je sprzedać i wątpię, żeby cena była jakaś duża.

Rynku nigdy nie da się przewidzieć.

Np. teraz każdy może je skupować, aby nakleić na jakąś broń, ponieważ niektóre ładnie się prezentują.

­

Opublikowano

Będzie jak z naklejkami z kolonii i DH czyli zarobek może będzie ale niewielki. Trzeba by kupić  naklejek za 100euro żeby coś ciekawego z tego mieć 

Opublikowano

Już drożeją , coś czuje , że troche się za nie zarobi , bo to jakby odświeżone naklejki z katowice 2014 :p

Opublikowano

Dokładnie, pamiętajcie też ze przez ostatnie 24h zostało sprzedane 100k tych naklejek((poszczególnych), a po zakupie jest ban na ich sprzedaż na 7 dni. Czyli potencjalnie za 7 dni cena znów może zmaleć. 

A tak w ogóle to jest niesamowite.. ile volvo zarabia na samym rynku, ile ludzie kasy wpłacają na ten rynek. 

Opublikowano

Dokładnie, pamiętajcie też ze przez ostatnie 24h zostało sprzedane 100k tych naklejek((poszczególnych), a po zakupie jest ban na ich sprzedaż na 7 dni. Czyli potencjalnie za 7 dni cena znów może zmaleć. 

A tak w ogóle to jest niesamowite.. ile volvo zarabia na samym rynku, ile ludzie kasy wpłacają na ten rynek. 

Do tego dochodzą gry :)

Jeżeli nie będzie zarobku na tych stickerach, to będę nimi obstawiał, bo i tak nie stracę :)

­

Opublikowano

Nie ma bana na sprzedasz :) jest ban na wymiane :D

Opublikowano

Nie ma bana na sprzedasz :) jest ban na wymiane :D

Faktycznie.. dzięki za poprawę :) w takim razie sprzedam sobie jeden z nożyków i dokupię jeszcze kilka skrzynek cobble.

Opublikowano

Kupiłem stickery najlepszych drużyn - VP, Fnatic, NIP, Envy oraz Titan po 2 sztuki.

Dokupić jakieś inne?

Kupiłem jeszcze Navi i TSM. 

Nie kupuj naklejek drużyn które nie wyszły z grupy, fnatic i nip będą chyba najdroższe, może też VP ale tego nie jestem pewny  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...