Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SayeR2.eu- Startuje kto zagra ?

Gość TheBols

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Niedługo startuje serwer Sayer2.eu i nie wiem czy zagrać. Niby dużo rzeczy autorskich / panel logowania nawet mają modelarza 3d w zespole. Może ktoś chętny do zagrania ze mną na tamtym serwerze ? Na Fan Page właśnie jest konkurs o Smocze Monety macie tutaj linka :  ...

Serwer zapowiada się fajnie ,ale kto zagra ? Piszcie w komentarzach :)

Opublikowano

Samym panelem logowania nie przyciagna graczy, po za tym gdzie ty widzisz tu autorskie rzeczy? Masz na mysli zmieniony wyglad handlarki roznosci? :/

Szczerze mowiac, wszystkie nowo powstale serwery skazane sa na porazke, niezaleznie od projektu. Nawet reklama daje krotkotrwale rezultaty wobec tego na miejscu administratorow wstrzymalbym sie z tworzeniem serwerow przynajmniej do wakacji.

Srij9JT.png

Opublikowano

marna próba reklamy.. xD

z czym oni chcą startować? logo serwera z grafiki google w pixelach xD

design strony z epvp :)

ich grafik 3d ściąga modele z zagranicznych forum :p :p

nawet nie macie co startować z tym szajsem bo znając życie wykurwicie na starcie :D

Nie Polecam! xD xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ale zapierd*liło tutaj halnym.. Na prawdę marna próba reklamy serwera - Widać to i to szczególnie.
Nie wiem kto robił ­tę stronę, ale chyba cofamy się do lat 2008.. 

Użytkownik wyżej ma racje - Start z takim kitem to jak jazda na wstecznym polonezem..

Pozdrawiam ; )

xq0lgJF.png

Opublikowano

Darku.. nie znasz się widze za dużo na serwerach to ich nie rób, mówiłem ci to już zreszto. Serwery nie mają nic ciekawego, mają mało graczy i stoją "chwile".

+ jeszcze lecisz na nulledzie.

odpisz na gg -_-

Opublikowano

Grafika tandetna, strona wygląda tragicznie, forum nulled.

Sorry, ale padniecie z braku środków. Powodzenia.

Opublikowano

Witam.Niedługo startuje serwer Sayer2.eu i nie wiem czy zagrać. Niby dużo rzeczy autorskich / panel logowania nawet mają modelarza 3d w zespole. Może ktoś chętny do zagrania ze mną na tamtym serwerze ? Na Fan Page właśnie jest konkurs o Smocze Monety macie tutaj linka : https://www.facebook.com/pages/Sayer2eu/863094690420829?fref=photo

Serwer zapowiada się fajnie ,ale kto zagra ? Piszcie w komentarzach :)

Haha, to twoj serwer... Promujesz jakby byl kogos, poco? przyznaj sie.... mam nawet info z pw ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...