Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Avatar] ForestSavage666

ForestSavage666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291564-U247153.png

Tematyka: Counter Strike Global Offensive

Wysokość: 500

Szerokość: 500

Kolorystyka: Zielony, Czarny, Czerwony, Żółty, Błękitny, Fioletowy.

Dodatkowe informacje od zlecającego: Robię team do cs\'a a więc priorytetem są dobrze wykonane avatary. Więc tak jak pisałem, kolory takie jak na górze, tyle że jeśli nie będzie pasować mogą być inne, tyle żeby każdy avatar był inny.

Materiały do wykorzystania: Kolorki podane, chciałbym aby to było wykonane coś na ten styl. [ http://www.mpcforum.pl/s/15a5948 ]
Tyle że te kolorki i jakiś Phoenix zamiast tej broni. Nie wymagam tego ale dobrze by było.

Wynagrodzenie: 20 like przez kilka dni.

55aR3G.png

Opublikowano

1373291564-U247153.png

Tematyka: Counter Strike Global Offensive

Wysokość: 500

Szerokość: 500

Kolorystyka: Zielony, Czarny, Czerwony, Żółty, Błękitny, Fioletowy.

Dodatkowe informacje od zlecającego: Robię team do cs\'a a więc priorytetem są dobrze wykonane avatary. Więc tak jak pisałem, kolory takie jak na górze, tyle że jeśli nie będzie pasować mogą być inne, tyle żeby każdy avatar był inny.

Materiały do wykorzystania: Kolorki podane, chciałbym aby to było wykonane coś na ten styl. [ http://www.mpcforum.pl/s/15a5948 ]

Tyle że te kolorki i jakiś Phoenix zamiast tej broni. Nie wymagam tego ale dobrze by było.

Wynagrodzenie: 20 like przez kilka dni.

Ma być jakieś logo teamu?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

12. Gdy wykonana praca w zleceniu zostanie „włożona” w sygnaturę / avatar, itd., temat zostaje zamknięty.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...