Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IEM czy dziś grają ?

Bojda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grają, jest dziś finał pomiędzy TSM a Team WE. Wszystko miało się zacząć gdzieś o 17/18 ale finał Starcrafta II się przedłuża i trzeba czekać aż się skończy ten finał i wtedy dopiero startuje LOL.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Grają, jest dziś finał pomiędzy TSM a Team WE. Wszystko miało się zacząć gdzieś o 17/18 ale finał Starcrafta II się przedłuża i trzeba czekać aż się skończy ten finał i wtedy dopiero startuje LOL.

a kłóciłeś się z ludźmi że C9 wygra ale Tigersi :< a ja ci mówiłem coś xD

Opublikowano

a kłóciłeś się z ludźmi że C9 wygra ale Tigersi :< a ja ci mówiłem coś xD

To jest sport, drużyny na papierach wyglądają dobrze a mimo to przegrywają przez błędy i przez właśnie blędy Cloud9 odpało ale nie szkodzi, zagrali z dobrymi teamami nauczą się na błędach i wrócą jeszcze mocniejsi. ;-)

Opublikowano

Słaby team IEM. Oczywiście cieszę, się że w końcu wygrała jakaś drużyna NA/EU(-_-) niż Koreańce/Chinole ale dobre teamy za szybko odpadły jak C9, SK i GET. Gdyby utrzymali się dłużej to byłoby więcej emocji. Dodatkowo słaby finał bo TSM za ostro zestompowało WE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...