Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Załoga Team Sponsoring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-367866-0-28514300-1426429298.png

Cześć wszystkim poszukuje team do stworzenia serwera a więc mianowicie w miarę ogarniętego technika który zna się na rzeczy i wie co robi a nie jakiegoś ochlapusa który zmarnuje mój czas jak i zarówno pieniądze moja rola będzie polegać na sponsorowaniu projektu i jak i zarówno pomoc w miarę mojego czasu lecz nie obiecuje  że go znajdę dzień w dzień daje wolna Rękę technikowi głównemu który będzie to robił sponsoruje stronę serwery www serwery dedyki jak i zabezpieczenia i wszelkie potrzebne rzeczy do serwera jak i począwszy od grafiki jak i zarówno modeli setów zbroi broni pachera itp itd ;) 

Kontakt ze mną to dwa sposoby aktualne otóż pod tematem lub pw :) w danym momencie nie widzę innego kontaktu jeśli masz jakieś pytania dodatkowe do mnie jeśli chodzi o mą osobę to zapraszam na pw PS szukam poważnych osób nie chce by ktoś zmarnował po raz kolejny mój swój czas i jak i zarówno pieniądze moje mile widziana umowa ;) jeśli ktoś chce żaden problem jeszcze raz zapraszam do kontaktu ze mną ;) a i jeszcze jedno wiek nie gra roli liczą się dla mnie umiejętności  <3

Opublikowano

Nie polecam bo stylistyka i język tego co napisałeś jest na poziomie 3 klasy podstawówki.

dzięki dzięki kolego ale nobów w tym temacie mi nie potrzeba ;) 

Opublikowano

Czytajac to co napisales dalej mam metlik w glowie xD

Ziomek co Ty palisz ze tak skladasz zdania xD

Ofensywny haszysz widzę:

"Kontakt ze mną to dwa sposoby aktualne otóż pod tematem lub pw" <-- To zdanie wygrało życie.

---------

Co do tematu: Nie polecam, gdyż po tym temacie idzie wywnioskować, że ma około 16 lat.

Dodatkowo jak to napisał "wiek nie gra roli" czy zamiast serwera postawią sobie piaskownicę.

Opublikowano

12 latków też poszukujesz?, jeśli już tak to chociaż ustaw Sobie próg wiekowy :)

Choć czasem starsi potrafią też być nie ogarnięci ;)

No cóż powodzenia ^^

dokładnie jeśli posiada owe umiejętność to również 12latek będzie 

Opublikowano

O boże... Sponsor, który nie potrafi pisać po Polsku. Totalna porażka więc go nie polecam. 

@topic

Znam Sebastiana bo kiedyś uczestniczyłem w jego projekcie (denovia to była bodajże) i nie wypaliło. 

Opublikowano

Ja jak najbardziej polecam, odnośnie tych wyżej, to uważam że to nie robi zbytnio różnicy, czy ktoś pisze językiem polski, odmianą łopatologiczna, czy skleja zdania jak jakiś Adam Mickiewicz.

call of duty zombies GIF by Omaze

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...