Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy Sponsora Metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posuzkuję sponsora do zakupienia VPS'a do TS3 za 50 zł 

Lub 25, zależy jaką kwotą dysponuje dana osoba ( PayPal ) bo przelew dojdzie jutro.

( z banku do paypala można wybrać przelew przez bluecash który trwa do 5 mint ) 

Oferuje : 

*Posade na ts3 + Sm na serwerze w metine ( 99 % ukończony )

*Znaczek TS3 nad głową ( w grze )

*Kontakt 12h/7

Wiam, z dniem dzisiejszym poszukuje Sponsora do serwera metin. Mianowicie mamy już gotowy projekt w 99 % 

Serwer typu hard, ze szczyptą medium. I Okruszkiem Easy, jest to praktycznie nie zauważalne, ale przy wbiciu połowy pozimu dopiero to odczujemy. 

Mamy własne mapy do Eventów

Ciekawego klienta. 

Oczekujemy :

*500 zł 

*Pełnoletności

*Komunikacji głosowej

Oferujemy : 

*kontakt 24/7

*Pełnoletność

*Uczciwość

*Umiejętności w tworzeniu serwera.

Kontakt poprzez ts3 / GG 

GG: 52777414 // TS3: Na pw

Opublikowano

za 500 zł chcecie stawiać serwer?

Jakiś czas temu szukałem teamu chciałem wpakować 10k PLN w serwer i nie było chętnych (poza oszustami) xD

Przedstaw mi ten serwer w formie jakieś prezentacji lub coś w tym stylu żebym ogólnie wiedział co i jak czy warto wkładać kase to chętnie zasponsoruje Wasz projekt.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Powtarzam to od jakiegoś czasu i dalej będę powtarzał niczym Jehowi swoje przekonania:

Jeżeli serwer ukończony w ponad 80% to śmiało pisać do @True990 oraz @Hooltras

Jednak z tego co pamiętam Hooltras, ma już sporo serwerów na głowie i obecnie nie szuka kolejnego dlatego macie True.

Od siebie mogę polecić jeszcze @1361622928-U485574.pngLiveNet , który również wie co jest pięć i w stu procentach będzie uczciwy.

Opublikowano

Powtarzam to od jakiegoś czasu i dalej będę powtarzał niczym Jehowi swoje przekonania:

Jeżeli serwer ukończony w ponad 80% to śmiało pisać do @True990 oraz @Hooltras

Jednak z tego co pamiętam Hooltras, ma już sporo serwerów na głowie i obecnie nie szuka kolejnego dlatego macie True.

Od siebie mogę polecić jeszcze @1361622928-U485574.pngLiveNet , który również wie co jest pięć i w stu procentach będzie uczciwy.

"LiveNet" ja p******e ale żeś sobie nick wymyślił. Na metinie zna się akurat tyle co ja na budowanie opakowania po lodach.

A true to zero.

XJHIavu.png

Opublikowano

"LiveNet" ja p******e ale żeś sobie nick wymyślił. Na metinie zna się akurat tyle co ja na budowanie opakowania po lodach.

A true to zero.

Po co sponsorowi jakakolwiek wiedza o serwerze metin2? Szuka zaufanego teamu i kupuje im co trzeba jeśli ich potrzeba jest uzasadniona. 

Myślisz że true lub hooltras mają jakieś większe pojęcie o serwerach unixowych? Arsob za nich odwala robote. (tym zdaniem nie mam zamiaru nikogo obrazić, podałem jedynie przykład tego, że sponsor nie musi umieć czegoś nadzwyczajnego). Oczywiściem wyjątkiem jest @kombajnik xD

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Po co sponsorowi jakakolwiek wiedza o serwerze metin2? Szuka zaufanego teamu i kupuje im co trzeba jeśli ich potrzeba jest uzasadniona. 

Myślisz że true lub hooltras mają jakieś większe pojęcie o serwerach unixowych? Arsob za nich odwala robote. (tym zdaniem nie mam zamiaru nikogo obrazić, podałem jedynie przykład tego, że sponsor nie musi umieć czegoś nadzwyczajnego). Oczywiściem wyjątkiem jest @kombajnik xD

.... Nie jest potrzebna ale odniosłem się do tego co on napisał...

Co do reszty postu. True to gówno, Karol to gówno ale chociaż robi dobre wałki i za to go szanuje. Arsob to gówno pamiętam jak sobie dostęp do maszyny odciął psuedo admin. Drugi Vortax zresztą.

Oni po prostu mają fejm i wy myślicie że oni coś umieją ale prawda jest taka że oni są pionkami.

XJHIavu.png

Opublikowano

Masz rację z tym, że sponsor nie koniecznie powinien się znać na tworzeniu serwerów. Ale chciałbym Cię uświadomić iż @Hooltras zna się na tworzeniu serwerów. Dopiero niedawno otworzył wrota do bram EnterGames'u poprzez sponsoring. Wcześniej tworzył własne serwery. Pamiętam jeden z nich - NexusMT2. Przed nim był jeszcze jeden, lecz nazwa wypadła mi zupełnie z głowy.

Co do oferty to jest dziwna. Nie jest napisana poprawnie. Faktem jest iż jak na serwer Metin2 oczekujecie mało, bo tyle nawet na dobrą maszynę wam nie starczy. Oczywiście nie wspominając juz o reklamie.

Opublikowano

Kto wpuszcza takie dzieci na forum Kto k***a kto?

Co do sponsora najlepsi true i hol.

Napisz może się dogadasz.

Uzasadnij mi dlaczego są najlepsi ? Ja też mogę kupić vpsa,grafikę,stronę,zabezpieczenia. I to już znaczy że jestem najlepszy? Nie chce się spinać bo nie ma o co, ale po prostu zastanawiają mnie te kryteria które wybrałeś kiedy oznajmiłeś że są najlepsi?

XJHIavu.png

Opublikowano

Uzasadnij mi dlaczego są najlepsi ? Ja też mogę kupić vpsa,grafikę,stronę,zabezpieczenia. I to już znaczy że jestem najlepszy? Nie chce się spinać bo nie ma o co, ale po prostu zastanawiają mnie te kryteria które wybrałeś kiedy oznajmiłeś że są najlepsi?

Porównaj to sobie do jakiegoś produktu, marka na którą ktoś zasłużył robi swoje.

-Wszystko na czas

-Jak dobry projekt to i duży budżet

-Uczciwość

No i ta różnica.. 'Ja też mogę kupić vpsa,grafikę,stronę,zabezpieczenia.'

Możesz, ale widzisz.. oni to już coś co jest sprawdzone i pewne a ty?

Sam sobie odpowiedz.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Porównaj to sobie do jakiegoś produktu, marka na którą ktoś zasłużył robi swoje.

-Wszystko na czas

-Uczciwość

Sam sobie odpowiedz.

Marka ? Wszystkie ich serwery stały stały a potem jakoś się skończyły.

Ja też jestem sprawdzony. Stoję na vpsie za 20 zł i nikt mnie nie ruszy.

XJHIavu.png

Opublikowano

Marka ? Wszystkie ich serwery stały stały a potem jakoś się skończyły.

Ja też jestem sprawdzony. Stoję na vpsie za 20 zł i nikt mnie nie ruszy.

Każdy serwer się kończy więc o czym my w ogóle dyskutujemy.

Tak a na drugi dzień zobaczysz swoje pliki na mpc i nie chodzi mi tu o to czy ktoś cię ruszy czy nie. 

Koniec zbędnej dyskusji. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najlepszym sponsorem jest nikt inny jak my sami, tyle co do waszej powyższej dyskusji. :P

topic.

Sam odłóż hajs i opłać wszystko.

Opublikowano

A true to zero.

Odpowiem ci w prosty sposób Siwy, swoją wiedzą o metinie to bym cie jeszcze zgasił : )

Opublikowano

Odpowiem ci w prosty sposób Siwy, swoją wiedzą o metinie to bym cie jeszcze zgasił : )

Idź się lepiej na dreikona włam bo przecież znasz każdego exploita w stronach bw.

Opublikowano

Najlepszym sponsorem jest nikt inny jak my sami, tyle co do waszej powyższej dyskusji. :P

topic.

Sam odłóż hajs i opłać wszystko.

hahahahah powiedział ten co ma sponsora po raz drugi  xD  xD  xD  xD  xD

Tak swoją drogą to jeszcze sami zobaczycie różnice między sponsoringami... :D 

Opublikowano

hahahahah powiedział ten co ma sponsora po raz drugi xDxDxDxDxD

Ty jestes jakis spierdolony, jeżeli dla Ciebie podział siana w teamie ba serwer to sponsoring xD idź tam brać lepiej kredyt zeby serwer odpalić, elo.

Opublikowano

hahahahah powiedział ten co ma sponsora po raz drugi  xD  xD  xD  xD  xD

Zrzuta, zrzuta panie Hooltras, jak nie wiesz to nie pierdol ^^

Opublikowano

Zrzuta, zrzuta panie Hooltras, jak nie wiesz to nie pierdol ^^

nom nom... bynajmniej wiem kto płacił za stronę :D i bez nerwów Panowie :D

Nie wiedziałem, że Exo to technik ;/ dzięki za informację. 

PS: Endymion rozjebałeś mnie z tym kredytem xD Tak swoją drogą Endy... napisać coś na Twój temat to dostaniesz piany z miejsca.. weź sobie znajdź babę bo słabo tak ciągle czytać spiny z Twojej strony... poruchasz i Ci może przejdzie :D

Opublikowano

-Wszystko na czas

-Uczciwość

Sam sobie odpowiedz.

Nie wiem czy współpracowałeś z hooltrasem ale ja miałem okazję, co do tego że wszystko na czas to bym się bardzo kłócił ponieważ u niego zcekac na cokolwiek i w efekcie otrzymać na czas to graniczy z cudem. 

Kret jest najlepszym sponsorem na rynku aktualnie, żałuje trochę na reklame ale jak widzi że dobry projekt to śmiało pcha siano. W przeciwieństwie do Hooltrasa i true sam wszystko zabezpiecza, posiada własne strony (kod) oraz skonfiguruje CI maszynę pod co tylko będziesz chciał.

Co do tego że hooltras potrafi tworzyć serwery to śmiechłem max. Tutaj przykładowy quest tego "technika" z serwera astilia

quest wymiana begin
state start begin
when 20355.chat."Wymiana książek 5 > 1! " begin
say_title("Kapitan: ")
say("Witaj, masz 5 książek które ")
say("chciałbyś wyrzucić? ")
say("Ale po co skoro mogę Ci je wymienić ")
say("na 1 losową książkę ")
say("Chcesz je wymienić teraz?")
say("")
local s = select("Wymieniam ", "Wyjdź ")
if s == 1 then
if pc.count_item(50300) >= 5 then
pc.give_item2(50300, 1)
pc.remove_item(50300, 5)
syschat("[INFORMACJA] Pomyślnie wymieniono przedmioty! ")
else
syschat("[INFORMACJA] Nie posiadasz odpowiedniej ilości książek! ")
end
elseif s == 2 then
return
end
end
end
end

Takie błędy to się popełniało na serwerach w 2k10. Tutaj quest z serwera 2k14.

@Edit @True990 - neutral, nie współpracowałem ale też nie słyszałem złej opinii o nim. Polecam sprawdzić :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Chyba obecnie konkretny sponsor to True, który jeszcze oferuje swój sponsoring.

Już mało tych sponsorów zostało :D

Ja oczywiście polecam samemu wyłożyć na serwer, odłożyć sobie.

Na pewno czyn ten sprawi, że zarobki będą większe :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie wiem czy współpracowałeś z hooltrasem ale ja miałem okazję, co do tego że wszystko na czas to bym się bardzo kłócił ponieważ u niego zcekac na cokolwiek i w efekcie otrzymać na czas to graniczy z cudem. 

Kret jest najlepszym sponsorem na rynku aktualnie, żałuje trochę na reklame ale jak widzi że dobry projekt to śmiało pcha siano. W przeciwieństwie do Hooltrasa i true sam wszystko zabezpiecza, posiada własne strony (kod) oraz skonfiguruje CI maszynę pod co tylko będziesz chciał.

Co do tego że hooltras potrafi tworzyć serwery to śmiechłem max. Tutaj przykładowy quest tego "technika" z serwera astilia

quest wymiana begin
state start begin
when 20355.chat."Wymiana książek 5 > 1! " begin
say_title("Kapitan: ")
say("Witaj, masz 5 książek które ")
say("chciałbyś wyrzucić? ")
say("Ale po co skoro mogę Ci je wymienić ")
say("na 1 losową książkę ")
say("Chcesz je wymienić teraz?")
say("")
local s = select("Wymieniam ", "Wyjdź ")
if s == 1 then
if pc.count_item(50300) >= 5 then
pc.give_item2(50300, 1)
pc.remove_item(50300, 5)
syschat("[INFORMACJA] Pomyślnie wymieniono przedmioty! ")
else
syschat("[INFORMACJA] Nie posiadasz odpowiedniej ilości książek! ")
end
elseif s == 2 then
return
end
end
end
end

@Edit @True990 - neutral, nie współpracowałem ale też nie słyszałem złej opinii o nim. Polecam sprawdzić :D

Jeśli twierdzisz że kret sam wszystko robi to jesteś w grubym błędzie.. Polecam zaczerpnąć trochę info następnie dyskutować o tym co kret robi a czego nie. Jednakże pewną część twojego posta popieram. Kret to aktualnie najlepszy sponsor na rynku.

Opublikowano

quest wymiana beginstate start beginwhen 20355.chat."Wymiana książek 5 > 1! " beginsay_title("Kapitan: ")say("Witaj, masz 5 książek które ")say("chciałbyś wyrzucić? ")say("Ale po co skoro mogę Ci je wymienić ")say("na 1 losową książkę ")say("Chcesz je wymienić teraz?")say("")local s = select("Wymieniam ", "Wyjdź ")if s == 1 thenif pc.count_item(50300) >= 5 thenpc.give_item2(50300, 1)pc.remove_item(50300, 5)syschat("[INFORMACJA] Pomyślnie wymieniono przedmioty! ")elsesyschat("[INFORMACJA] Nie posiadasz odpowiedniej ilości książek! ")endelseif s == 2 thenreturnendendendend

Jesteś ostatnią osobą która może się wypowiadać na temat plików innych osób, a wiesz dlaczego? Ty swoich nawet na starcie serwera nie potrafiłeś odpalić :D

vlRm1nY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...