Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo NIEDOZWOLONE

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdolenie kota w ogon sami napisali 

Programy trzecie które dają przewagę w rozgrywce są karane 

Ale mk jogo nie daje żadnej przewagi w rozgrywce więc takie tylko pierdolenie

MK jogo jest legalne

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Opublikowano

Nie ma to jak twierdzić, że są to TYLKO przygotowane regułki i będąc zwykłym z miliona graczy pisać- EE, GOWNO DOZWOLONE. Użyj mózgu jeden z drugim, te regułki mówią jasno, że nie propagują gry na tym, a za każdym razem nie będą pisać każdemu wypracowania dlaczego itd.

Opublikowano

@kVkis

Powiedz ty mi, czy wiesz, że ktoś dostał bana za MK Jogo (używanie samych skinów) ? Wątpie, że wiesz.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Bana nie wyrwiesz, iż, gdyż, aż, ponieważ, bo MK Jogo (skiny) są niewykrywalne.

Tak? To co powiesz jak uświadomię cię, że MK Jogo injectuje się do gry tak samo jak

BoL, czy L#? Anti Cheat może z łatwością cię oflagować i możesz powiedzieć bb Acc...

Riotu to nie obchodzi czy wtedy uzywales MK Jogo, czy BoLa... 

3rd ptogramy i tyle... 

­Keelah se'lai

Opublikowano

@Tali’Zorrah

Ale bana dostaje się wtedy, kiedy ktoś Cię za to zreportuje, lecz wątpie, że ktoś wie, że uzywasz MK Jogo (skiny). BoL'a wykryją Ci zwykli gracze. To nie jest z automatu jak VAC Ban na steam'ie, że Ci automatycznie wykrywa podejrzane pliki, programy. Rito ma wyj***** na hackerów. Budzi sie tylko wtedy, kiedy ktoś im o hackerze powie, a tak to kąpią się w dolarach. To nie jest CS, że masz Wh, Triggera, Aima za free i Cię banują za niego. Do lola jest dużo mniej czitów i dużo mniej cziterów jest w lolu.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

@dextigod

Riot reporty ma gdzies... 

za 3rd programy reportuja za pomoca Anti-cheata... 

reporty tylko moga im pomoc namierzyc kogos kto uzywa tych programow,

ale to anti-cheat wykrywa injekcje w gre i daje im 99% pwenosc, ze zaslugujesz

na bana...

jakby mieli banowac kazdego kto dostal raporta za "3rd programy" to polowy graczy

by juz nie bylo, bo by byly wysylane fejki...

­Keelah se'lai

Opublikowano

To dlaczego ten Twój Anti Cheat jeszcze nie wykrył u mnie MK Jog'a od 2 lat? BTW: Nie ma raportów gdzie, bo jak mnie reportują, to wysyłaja wiadomośc z ostrzeżeniem lub bana na czat. Nie powiesz mi, że to system daje te ostrzeżenia.

graphic.png

Opublikowano

@dextigod

Spytaj Riotu... Ja tylko załączyłem moją rozmowę z ludźmi z supportu, którzy 

wyraźnie piszą, że wszelkie programy, które wszczepiają sie do gry są zabronione...

Jeśli jednak nadal chcesz używać MK Jogo, a zostaniesz zbanowany, to miej pretensje 

tylko do siebie, że nie posłuchałeś...

Ja nie każę Ci usunąć MK Jogo, ja tylko informuję, a co zrobisz z tą informacją, to już Twoja sprawa...

­Keelah se'lai

Opublikowano

To co pisze Rito, to tylko "maślane" ostrzeżenia. Nie zbanują Cię za to, ale również nie chcą, by sie używało programów niewspółpracujących z Riot Games. Przecież nie napiszą Ci używaj MK Jogo. MK Jogo nie współpracuje z Rito. No prosze was, jak Riot może napisać uzywajcie MK Jogo do woli. nawet się we łbie nie mieści to.

graphic.png

Opublikowano

Kicie, przecież gdybyście czytali notatki które akceptujecie po każdym patchu byś doczytał, że pozwalasz Rito patrzeć w Twoich procesach czy jakiś program podłącza się do gry, dalej twierdzicie, że MK jest niewykrywalny?

Opublikowano

Oczywiście że Rito jest przeciwko temu, przecież wolą byś wydał hajsy na te skiny $$$$ niż miał je za pomocą programu. Jak ktoś bd spamował na czacie to reported i ban, a tak to nie da się wykryć że akurat masz na customie skina podmienionego, pozdro600. ­

SoFarGone.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...