Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] CheatBanned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*

*

*

*

*Reklama

*

*

*

*

*

post-1097678-0-19133500-1426373284.png

Masz problem z cheaterami? Tak? Więc użyj mojego pluginu oferuje przetestowany i sprawdzony system sprawdzania anty-killaury oraz anty-knocka. W moim pluginie jest możliwość modyfikacji najważniejszych opcji. Chcesz zobaczyć go dokładnie wejdź w link poniżej: 

http://www.spigotmc.org/resources/cheatbanned.4871/ 

lub pobierz z tego linku:

http://www.spigotmc.org/resources/cheatbanned.4871/download?version=17073

Wersja Polska:

https://www.youtube.com/watch?v=RIjDk3Y4r7M

Opublikowano

Mógłbyś przedstawić pluginu w postaci video?

Chciałbym zobaczyć, jak działa plugin. ;)

Opublikowano

Mógłbyś przedstawić pluginu w postaci video?

Chciałbym zobaczyć, jak działa plugin. ;)

Tak ależ oczywiście tylko szykuje ją w dwóch wersjach językowych i dopiero za jakąś godzinę się ukażę.

Opublikowano

Zajebany kod

@Blezur

@LeeSinor

dowody:

a to klasa @maciekmm

kolejny pseudo programista na tym forum

kod moze troszke inny, ale co nie zmienia faktu, ze kopiowales

A czy także pisałem że całkowicie plugin jest autorski dodatkowo wyraźnie widać że używam także ProtocalLib a i nie jestem pseudo programistą a maciek nie ma licencji na swój plugin gdyż source jest udostępniony. Więc proszę żebyś nie pisał takich żeczy nie znając procesu  tworzenia pluginu dodatkowo plugin jest całkowicie darmowy i nie pobieram z niego żadnych korzyści majątkowych które mogły by wnioskować jego słabość. Może i kod jest nie cały mój ale to nie kod się liczy tylko działanie.

Plugin udostępniłem do obiegu publicznego i mam pełne prawo go zmieniać, przerabiać i robić wszystko co mi się żywnie podoba. Jest po to aby służył ludziom a nie po to żeby ktoś taki jak ty pisał takie komentarze.

Czy zawsze kiedy człowiek chce zrobić coś dla innych ludzi musi zostać przez kogoś negatywnie skomentowany? Poświeciłem swój czas dla innych 

i oczywiście przyszedł taki filp i musiał to schejtować! Nie na widze takich ludzi którzy nie mogą uszanować czyjąś prace.

Mogłeś oszczędzić swój komentarz w tym pluginie i zostawić ją dla siebie.

@filippop1  sorry że to piszę ale przez takich jak ty tracę nadzieje że to forum pod względem minecrafta ma jeszcze jakąś klasę. Pomału zostają tutaj ludzie nie umiejący uszanować cudzej pracy.

I kończę z tobą temat.

Opublikowano

A czy także pisałem że całkowicie plugin jest autorski dodatkowo wyraźnie widać że używam także ProtocalLib a i nie jestem pseudo programistą a maciek nie ma licencji na swój plugin gdyż source jest udostępniony. Więc proszę żebyś nie pisał takich żeczy nie znając procesu tworzenia pluginu dodatkowo plugin jest całkowicie darmowy i nie pobieram z niego żadnych korzyści majątkowych które mogły by wnioskować jego słabość. Może i kod jest nie cały mój ale to nie kod się liczy tylko działanie.

Plugin udostępniłem do obiegu publicznego i mam pełne prawo go zmieniać, przerabiać i robić wszystko co mi się żywnie podoba. Jest po to aby służył ludziom a nie po to żeby ktoś taki jak ty pisał takie komentarze.

Czy zawsze kiedy człowiek chce zrobić coś dla innych ludzi musi zostać przez kogoś negatywnie skomentowany? Poświeciłem swój czas dla innych

i oczywiście przyszedł taki filp i musiał to schejtować! Nie na widze takich ludzi którzy nie mogą uszanować czyjąś prace.

@filippop1 sorry że to piszę ale przez takich jak ty tracę nadzieje że to forum pod względem minecrafta ma jeszcze jakąś klasę. Pomału zostają tutaj ludzie nie umiejący uszanować cudzej pracy.

I kończę z tobą temat.

Pokazałeś kilka komend, a jak wygląda config? Da radę sprawdzać automatycznie?

Rozwiń prezentacje....

Opublikowano

Pokazałeś kilka komend, a jak wygląda config? Da radę sprawdzać automatycznie?

Rozwiń prezentacje....

Dobrze postaram się to zrobić jeszcze dziś. Ten Film został nagrywany o 1 rano więc już trochę byłem zmęczony.

Czuje niedosyt.. jednak normalnego opisu nic nie zastapi... ale plugin i tak ciekawy

Postaram się ulepszyć opis pluginu.

Opublikowano

@Skoxus

Plugin świetny, dobra robota, nawet gdy podje*ałeś kod, to nic. Liczy się chęć. :)

Nie wiem czy nagrasz dwóch graczy, 1 ma aurę, a 2 jest adminem i jak sprawdza gracza.

Dzięki, pozdrawiam!

Opublikowano

@Skoxus

Plugin świetny, dobra robota, nawet gdy podje*ałeś kod, to nic. Liczy się chęć. :)

Nie wiem czy nagrasz dwóch graczy, 1 ma aurę, a 2 jest adminem i jak sprawdza gracza.

Dzięki, pozdrawiam!

Z kodu maćka wziołem tylko jedną klasę takto wszystko zostało napisane autorsko. Tak nagram odcinek z graczem z killaurą postaram się kogoś do tego celu znaleść.

@MarekPL1  Oraz teraz jestem zajęty bo dodaje do pluginu nowe rzeczy oraz robię wszystko żeby już nie używać kodu maćka

Opublikowano

@CheatBanned Uwaga na stronie spigota dodałem nową aktualizaje pluginu. Dodałem niej sprawdzanie zbroi gracza oraz kick z serwera. Niedługo także ulepsze plugin pod menu administratora oraz postaram się dodać anty-xray. 

Opublikowano

Można dać linka odrazu do pobrania bo jak wchodzę w ten link jakiś error jest "

SpigotMC - High Performance Minecraft - Error

You do not have permission to view this page or perform this action.".

Również mam pytanie czy plugin będzie jeszcze aktualizowany.

76561198175575181.png

Opublikowano

A czy także pisałem że całkowicie plugin jest autorski dodatkowo wyraźnie widać że używam także ProtocalLib a i nie jestem pseudo programistą a maciek nie ma licencji na swój plugin gdyż source jest udostępniony. Więc proszę żebyś nie pisał takich żeczy nie znając procesu  tworzenia pluginu dodatkowo plugin jest całkowicie darmowy i nie pobieram z niego żadnych korzyści majątkowych które mogły by wnioskować jego słabość. Może i kod jest nie cały mój ale to nie kod się liczy tylko działanie.

@filippop1  sorry że to piszę ale przez takich jak ty tracę nadzieje że to forum pod względem minecrafta ma jeszcze jakąś klasę. Pomału zostają tutaj ludzie nie umiejący uszanować cudzej pracy.

I kończę z tobą temat.

Nie mam licencji? To się grubo mylisz https://github.com/maciekmm/AntiAura/blob/master/COPYINGzachęcam do poczytania.

Opublikowano

Tylko mi link nie działa?

@zychu151

Wstawisz na speedyshare ?

Tylko mi link nie działa?

@zychu151

Wstawisz na speedyshare ?

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...