Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam łatwych beatmap

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje jakiś fajnych beat map. Chodzi mi o takie łatwie i średnie ponieważ jestem nowym graczem :). (nie pisze "dajcie jakies beat mapy" bo pewnie byście dali fhuj korean hard"

Opublikowano

Wszystkie mapy rankingowe MUSZĄ mieć dodatkowy, niski poziom przystosowany dla początkujących. Na sam początek wystarczy jak wpiszesz ulubionego wokalistę w wyszukiwarce i ściągnąć cokolwiek

image1.png?uid=3801346&m=3

Opublikowano

Tylko, że niekoniecznie wielu jego ulubionych wokalistów musi być zmapowanych. W wyszukiwarce beatmap wciśnij "More options" wybierz interesujący cię rodzaj muzyki z kategorii "Genre" ewentualnie jeszcze język i możesz odsłuchać kawałka beatmapy. Nie znając twoich preferencji muzycznych nie zawiele mogę Ci podrzucić :P

@Mustang1x1
Muszą?
https://osu.ppy.sh/s/34348
https://osu.ppy.sh/s/79498

Opublikowano

@Bambucza666

Dzięki bo akurat nie wiedziałem o tym. (Zielone g****o).

Btw. Mam mapke what's up people (death note) i jak gram mam obrazek postaci z tego a widziałem ze koled z tym samym miał intro które można zobaczyć w modzie cinema. I tez tak chce. Help

Opublikowano

cinema po prostu ukrywa kułka i rozgrywka dzieje się atutomatycznie ale jeśli nie masz normalnie video to ono ci się nie pojawi (masz inną beatmapę)

1330007971-U359964.png

Opublikowano

@cichyiti

@Mustang1x1
@Bambucza666
>_<
Mam mape What's up people z death note i mam obrazek zamiast video, W opcjach na dole podczas rozgrywki jest ukryj video a nawet tego nie moge kliknąć. A video mam w plikach mapy. Pytanie- jak włączyć video?
@Edit nie piszczei 

#Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...