Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potwierdzam, update jest, sam właśnie zaktualizowałem l# pod 5.5 wystarczy zrobić jeden myk "D

to daj mi go za 10 likow

Chyba podejrzewam jak to zrobiles ;]  Ide poszperac na forumek kilka miesiecy wstecz i dam znac xD

To jest prostsze niż ruchanie   xD

@topic

Jak to powiedział support... "Update będzie jak ramka na głównej stronie będzie oznaczona kolorem zielonym"

wCAZfSW.png

Opublikowano

To jest prostsze niż ruchanie   xD

@topic

Jak to powiedział support... "Update będzie jak ramka na głównej stronie będzie oznaczona kolorem zielonym"

No mam porobione foldery ale nadal nie injectuje do gry. Zawsze jak taki problem miałem to głównie była to kwestia braku najnowszych plików w folderze System.

579571423327107377857.png

Opublikowano

<LeagueOfLegendsExePath>C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.79\deploy\League of Legends.exe</LeagueOfLegendsExePath>
  <FirstRun>false</FirstRun>

<LeagueOfLegendsExePath>C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.80\deploy\League of Legends.exe</LeagueOfLegendsExePath>
  <FirstRun>false</FirstRun>

-- próbowałem z tym ale coś nie idzie xD.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Easy 

fkauebv7nur7.jpg

Mógł byś się bardziej postarać , chat translator nie działa już od patcha 5.2 jeśli się nie mylę :)

Opublikowano

A jak myślicie czemu zamazał czat?XDDD bo tam napisał DATĘ a tego SS'a kojarzę jak ktoś się chwalił (może on), że odpalił L#. Chyba koło grudnia jak długi czas L# nie działał.

Opublikowano

Jaka spina boże xDD

Btw korean smurfie nie chwaliłem się ze odpaliłem sharpa więc nie piernicz mi tu tylko jednej osobie to udostępniłem ;)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Mam to gdzieś bo działasz dokładnie jak Hehehem aby sprowokować ludzi by tracili czas nad kombinowaniem. Nie pokazał on żadnego dowodu na to, że gra na tym patchu. Jakby mu śmigało to by pokazał screena, gdzie na czacie pisze on datę z tekstem typu "elo mpc".

Ten sposób z folderami może i działał wczoraj powiedzmy ale dzisiaj już nie działa skoro tak napisał jeden z developerów, że ten "developer mode" nie będzie już działał dla zwykłych ludzi.

Opublikowano

joduska dzis napisał o 8:59 AM

Hi friends, be patient please. I've a girlfriend to take care of, who'd like to see me during the weekend. L# will eventually be ready, just give it time. I'm working on it everyday, but I am not giving out ETAs - that usually leads to me rushing updates or disappointing you guys.

pl tłumacz google na szybkiego

Hi przyjaciele, być cierpliwym proszę. Mam dziewczynę do opieki , którzy chcieliby , aby zobaczyć mnie w weekend . L # ostatecznie będzie gotowy , po prostu daj mu czas . Pracuję na nim codziennie, ale nie daję się ETA - które zwykle prowadzi do mnie pędzi aktualizacji lub rozczarowujące was .

Opublikowano

nie, update nie będzie dzisiaj bo dzisiaj niedziela i joduska wie ze macie iść do kościoła a nie na tych czitach w lole grac.

podobno już został zrobiony update i graja na czas bo teraz ludzie chętniej dają donate.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

joduska dzis napisał o 8:59 AM

Hi friends, be patient please. I've a girlfriend to take care of, who'd like to see me during the weekend. L# will eventually be ready, just give it time. I'm working on it everyday, but I am not giving out ETAs - that usually leads to me rushing updates or disappointing you guys.

pl tłumacz google na szybkiego

Hi przyjaciele, być cierpliwym proszę. Mam dziewczynę do opieki , którzy chcieliby , aby zobaczyć mnie w weekend . L # ostatecznie będzie gotowy , po prostu daj mu czas . Pracuję na nim codziennie, ale nie daję się ETA - które zwykle prowadzi do mnie pędzi aktualizacji lub rozczarowujące was .

Co ten biedny niemiec pierdoli xD Gówno robi przy update,wszystko robotą Hondy jest

Opublikowano

Ostatnie gry 18h temu, co to może oznaczać?

Może to oznaczać, że testują L# na przykład :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Będzie to będzie, nie ma co napierać, będzie chciał zrobić jak najszybciej, znowu coś pominie i dopiero będzie płacz, jak to? po co? dlaczego? ;)

153xova.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...