Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem/Administratorem/Moderatorem Forum IP.Board

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koleżanko, nie skomentuje normalnie... Widocznie Ty nie znasz się także na pracy jako moderator skoro tak wszystkich hejtujesz.

Mogę polecić zanaro, bo zna się na prawdę na swojej pracy i nie zawodzi :). POLECAM!

Opublikowano

Technik pisze hooki, on się nazywa technikiem, a nie umie tego. Ups.

Technik nie pisze hooków :D

Technik zna się na silniku IPB, umie sam naprawić występujące błędy, zabezpieczyć i ogarnąć wszystko co trzeba.

Programista pisze hooki, aplikacje, ale Technik też zna PHP więc również może pisać hooki.

Nie ma co się czepiać, ale mnie irytuje takie coś jak ktoś nazywa się technikiem IPB a tyle co umie to kupić/pobrać coś i dodać 1 czy 2 proste rzeczy i mówić że to jego cały kod.

Co do Zanaro, spisuje się jako Administrator, co do technika nie skomentuje bo w tym dziale jest chyba tylko jedna godna tego słowa osoba #@Matzar

Opublikowano

Witam. Nie polecam z nim współpracy Okradł mojego kolege z $ potem zablokował na gg i udawał że nic się nie stało ! w dodatku robi sobie wrogów i potem broni się kolegami. NIE POLECAM !!!

Opublikowano

Up.

Zarzuty bez dowodów ?

Od nikogo nie brałem pieniędzy , możesz okazać jakieś przelewy na moje nazwisko ?

Nie mam kolegów w internecie i nie szukam

Więc sorry nie udało ci się.

Pan up. jest desperatem gdyż nie poleciłem jego gównianego projektu , a teraz się mści

img12grosikow.gif

Opublikowano

Użytkownik ten robi dziurawe forum jego umiejętności równe są 0 ... Nie polecam nie dość ze malo umie to jeszcze dyma ludzi na hajs.... Nie polecam!!

Opublikowano

­

Użytkownik ten robi dziurawe forum jego umiejętności równe są 0 ... Nie polecam nie dość ze malo umie to jeszcze dyma ludzi na hajs.... Nie polecam!!

mateo wyypierdalaj.

Serdecznie polecam pana.

Opublikowano

Nie polecam tego pana taki z niego technik Ze jak Mi zabezpieczył forum to dziecko 5 letnie potrafiło się włamać jeszcze zganial ze to wina dedyka bo za słaby... Nie polecam z całego serca serdeczne nie.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

>Nie jestem już początkującym w tych sprawach , ale jeszcze mi brakuje do tego żeby bawić się w kodach CMS/HTML.

>co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...